Nieuwe doelen

Nieuwe doelen

De halve marathon is gelopen dus het is tijd voor nieuwe doelen! Ik heb er al een aantal en deze wil ik graag met jullie delen. Lees je mee? 

Dit jaar loop ik nog een hardloopwedstrijd. Ik heb nu weer een trainingsweek gehad na de halve en daarin heb ik redelijk rustig aan gedaan. Ik heb twee keer gelopen en hierin ook wel op mijn tempo gelet. Maar zoals ik al zei loop ik nog 1 wedstrijd dit jaar. Dat is de 7K tijdens de Zevenheuvelennacht. Deze is op 18 november in de avond. Hier ga ik niet echt gericht voor trainen want qua conditie moet ik dit makkelijk aan kunnen natuurlijk,

Daarnaast heb ik ook al een aantal doelen voor volgend jaar. Het voornaamste doel is een nieuwe halve marathon. We hebben ons ook al ingeschreven voor een nieuwe halve marathon namelijk: de halve van Berlijn. Deze gaan we lopen met een aantal mensen van atletiek. Echt te gek, een halve marathon in het buitenland! Deze is op 8 april.

Tussendoor loop ik heel waarschijnlijk nog 2 wedstrijden. Deels omdat ik dit leuke wedstrijden vind en deels omdat deze goed in het schema passen. Ten eerste wil ik de 10K van Schoorl lopen in februari. Deze liep ik vorig jaar ook en dit was echt een prachtige wedstrijd. Ook de 10K tijdens de CPC staat op het lijstje. Dit was mijn allereerste 10K wedstrijd en toen ging ie enorm slecht. Tijd voor revanche dus!

Zoals je dus kunt lezen is het einddoel weer een halve marathon. Deze keer dus in het buitenland en in een van mijn favoriete steden van Europa. Ik heb er nu al enorm veel zin in en kan niet wachten om revanche te nemen voor Amsterdam! De trainingen beginnen eind dit jaar weer dus dan kan je weer wekelijkse updates hierover verwachten.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *