Nieuw eetschema

Nieuw eetschema

Ik had mijn oude eetschema al een tijdje en ik merkte eigenlijk dat het op dit moment niet meer werkte. Maar ik vind het wel super fijn om met een schema te eten. Daarom besloot ik ook om een nieuw schema aan te vragen.

In mijn vorige schema mocht ik iets meer eten qua calorieën dan in mijn nieuwe schema. Maar dit scheelt niet heel veel dus dit merk ik ook niet over de dag verspreid. Daarnaast zitten er nu gewoon wat andere combinaties in en wat nieuwe producten waardoor het even weer wat leuker en makkelijker is om te volgen.

Wat ik juist zo fijn vind aan een schema is dat ik bijvoorbeeld ook een stukje taart erin kan passen. Dan schrap ik gewoon wat tussendoortjes. Daarnaast is het ook heel erg fijn met boodschappen doen. Ik weet ondertussen ook echt waar alles ligt dus ik vlieg echt door de winkel met het boodschappen doen.

Ook vind ik het wel even fijn om nu nog even ‘streng’ te doen. Ik ga namelijk bijna op vakantie dus daar wil ik wel in een goede shape zijn. Op vakantie zelf  ga ik het schema overigens niet volgen hoor. Daar ga ik gewoon 2 weken eten wat ik wil en even echt genieten van de vakantie.

Ik ga dus weer lekker aan de slag met dit nieuwe schema en ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten. Als deze net zo zijn als bij het vorige schema aan het begin dan ben ik heel erg tevreden. Maar daarover dus later meer!

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *