Nieuw doel

Nieuw doel

Zoals ik laatst al vertelde heb ik een nieuw doel nu de halve van Berlijn geweest is. Dit doel had ik stiekem al voordat de halve van Berlijn voorbij was. En hierboven zie je al een kleine hint naar mijn nieuwe doel. Lees je mee?

Zoals je misschien al wel in de foto hierboven ziet heb ik me dus ingeschreven voor een hele marathon! Echt zo spannend haha. We hebben voor de marathon in Keulen gekozen. Wel in het buitenland maar alsnog wel makkelijk om naar toe te rijden. Daarnaast hoor ik van iedereen dat Keulen en hele leuke stad is dus dat is mooi meegenomen.

Maar ja, een hele marathon dus! Ik vind het echt spannend en ik heb geen idee of ik het wel leuk ga vinden. Maar om daarachter te komen moet je het natuurlijk ervaren en het gewoon een keer doen. Dus dat ga ik nu doen.De trainingen beginnen ergens halverwege juni. Heel misschien loop ik dan nog een halve marathon als aftrap van de trainingen voor de hele marathon. Hopelijk eindelijk eens die halve onder de 2 uur dan. En omdat ik hem per se onder de 2 uur wil lopen bepaal ik tegen die tijd of ik de halve ga lopen. Ligt eraan hoe ik in shape ben en hoe het weer dan is.

Ook lopen we de Damloop by Night en de dag erna de normale Damloop als een soort uit elkaar getrokken duurloop. Ook gaan we denk ik nog wel wat andere wedstrijden plannen. Ik heb er echt enorm veel zin in en de trainingen mogen wat mij betreft gaan beginnen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *