Mijn hardloopschoenen verzameling

Mijn hardloopschoenen verzameling

Ik vierde afgelopen vrijdag mijn verjaardag en mijn vrienden vonden dat ik best wel veel hardloopschoenen heb. Ik vierde mijn verjaardag namelijk thuis en daar staat mijn hele verzameling. Ik vond het weleens leuk om ze op een rijtje te zetten en te vertellen waarom ik ze fijn vind en welke schoenen ik wanneer aantrek.

Nike LunarTempo 2
Dit zijn toch wel mijn all time favorites. Aan het begin trok ik ze alleen aan voor mijn snelle trainingen omdat ze heel erg licht zijn en minder ondersteuning bieden dan mijn andere schoenen. Dus voor snelle en korte trainingen waren ze prima. Maar ik trok ze steeds vaker aan tijdens mijn duurlopen en ook dit bevalt eigenlijk heel erg goed. Dit zijn op dit moment wel de fijnste schoenen die ik heb. Jammer dat ze niet meer gemaakt worden door Nike.

Nike LunarGlide 8
Ook deze vind ik wel heel erg fijn. Ze bieden meer ondersteuning dan de tempo en daardoor voelen ze wat stabieler. Ze zijn wel zwaarder dus niet bedoelt voor echte tempoloopjes. Wel kreeg ik met deze schoenen voor het eerst last van mijn knie. Ik weet niet of het ook echt hierdoor komt maar dit geeft niet echt een goed gevoel. Ik trek deze schoenen nu wel vaak aan naar de sportschool omdat ik het daar ook fijn vind om stevige schoenen te dragen.

Nike LunaRacer 3
Ik was laatst in de Nike outlet en toen kwam ik deze schoenen tegen. Ik was benieuwd of deze misschien als vervanging konden dienen voor mijn tempo’s omdat deze dus binnenkort niet meer verkocht worden. Ik heb er een paar kilometer op gelopen en ik merk wel dat ze heel licht zijn en weinig ondersteuning bieden. Ik denk zelfs iets te weinig. Maar hier kan ik nog niet heel veel over zeggen omdat ik ze nog niet zo vaak heb aangehad.

Adidas PureBoostX
Deze schoenen staan wel op nummer 2 eigenlijk. Ik ben helemaal fan van de boostlaag in de zool. Ik loop hier echt heel erg fijn op en ik heb eigenlijk nooit pijntjes of ergens last van als ik deze aan heb. Ik kan ze aan voor snelle trainingen maar ook voor langzame duurlopen, heel erg fijn! Volgens de verkoper kan ik ze aan tot 10 kilometer. Ik ben benieuwd of dit klopt want ik loop nu natuurlijk veel kortere afstanden.

New Balance Vazee 2090
Deze draag ik vooral op de baan. Ik krijg hierbij op de straat namelijk wel vaak last van kleine pijntjes in mijn benen of mijn kuiten die enorm strak aanvoelen. Op de baan lopen ze heerlijk en heb ik nergens last van. Ook ben ik echt helemaal weg van de kleur en het model!

Zo heb ik dus voor alle trainingen andere schoenen. Ik vind het wel fijn om een beetje af te wisselen. Ik merk ook dat mijn benen dat wel fijn vinden.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *