Mijn doelen voor 2018

Mijn doelen voor 2018

Nu 2017 bijna voorbij is, is het natuurlijk leuk om even terug te blikken. Maar ik vind het ook leuk om weer vooruit te blikken naar het nieuwe jaar. Aan de hand daarvan heb ik een aantal doelen opgesteld voor 2018. Lees je mee?

Mijn PR’s verbreken
Ik heb op dit moment een PR staan op de 5K maar deze stamt uit 2016. Het is in 2018 dus de hoogste tijd om deze eens aan te vallen en hem aan te scherpen. Ik ga in maart de CPC loop doen en dan de 5 kilometer. Dit is een mooi moment om eens te kijken of dit gaat lukken. Het liefst duik ik onder de 25 minuten.

Ook op de 10K heb ik nu een PR staan welke sowieso beter kan. Deze liep ik namelijk tijdens de 16,1K Damloop en toen moest ik nog energie bewaren voor de overige kilometers. In februari loop ik een 10K wedstrijd maar dit is niet echt een PR parcours. Ik ga toch mijn best doen om mijn PR te verbreken, het liefst in februari maar later in het jaar mag ook. En het liefst loop ik rond de 50 minuten.

En natuurlijk heb ik een PR staan op de halve marathon. Maar bij deze weet ik 100% zeker dat ik veel beter kan. In april loop ik de halve van Berlijn en dit schijnt een snel parcours te zijn. Hopelijk is het dan ook niet heel warm, dat is vooral hetgeen wat mij parten heeft gespeeld de vorige keer.

Regelmatig naar de sportschool blijven gaan
Ik probeer elke week 1 a 2 keer in de sportschool te zijn. Dit wil ik zeker gaan volhouden in 2018 want ik merk echt dat dit veel voordelen heeft en dat ik er ook tijdens het hardlopen profijt van heb.

Per maand een nieuw recept koken/bakken
Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te proberen. In het nieuwe jaar wil ik dan ook elke maand iets nieuws koken of bakken. Mocht dat lukken dan komen de recepten natuurlijk ook op de site te staan!

1000 KM hardlopen
Dit heb ik in 2017 net niet gehaald door mijn blessures. In 2018 wil ik dit dus wel proberen!

Wat zijn jouw doelen voor 2018?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *