❤ KERST ❤

❤ KERST ❤

Kerst is mijn favoriete feestdag van het hele jaar. Ik ben ook altijd blij dat het twee dagen zijn. Ik vind dit altijd zo gezellig met iedereen en dan vooral met mijn familie. Hier kan ik echt van genieten. 

Dit jaar vieren we kerst bij mij thuis maar natuurlijk ook bij Yannick thuis. Met kerstavond gaan we naar Limburg om kerst te vieren bij Yannick thuis. Hier eten we konijn in het zuur (nog nooit gehad dus ik ben benieuwd) en vieren we kerst met cadeautjes. Ook Eerste Kerstdag vieren we in Limburg.

Tweede Kerstdag gaan we naar mijn ouders. Met Sinterklaas hebben we al cadeautjes gedaan dus met kerst gaat het alleen om de gezelligheid en het knuffelen met mijn lieve nichtje en neefje. Ik ben echt een familiemens dus daarom vind ik deze dagen ook juist zo leuk.

Kerst
Mijn pasgeboren neefje

 

Om deze dagen goed te beginnen ga ik 24 december overdag sporten. Zelfs met kerst is dit een groot onderdeel van mijn leven. Ook kan ik het vreetfestijn zo een beetje verantwoorden haha. Tijdens de dagen zelf heb ik hier ook wel tijd voor. Daarom ga ik op Eerste Kerstdag ook voor een klein rondje. Tweede Kerstdag gaat het niet lukken. Het reizen van Limburg naar Barneveld kost veel tijd en het is ook juist een tijd om even lekker te ontspannen.

Het is zoals ik al zei een groot onderdeel van mijn leven geworden en ook met deze dagen hoort het er dus gewoon bij om te sporten. Ik vind het zo wel goed verdeeld, lekker een rustdag tijdens Tweede Kerstdag en op Eerste Kerstdag een klein stukje lopen.  Ook zal ik zeker genieten van het lekkere eten. Dit laat ik sowieso niet staan hoor, ook niet op een normale dag.

Hoe doen jullie dat tijdens de kerstdagen?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *