Ik ben jarig!!

Ik ben jarig!!

9 mei vind ik altijd de leukste dag van het jaar. Op 9 mei ben ik namelijk jarig en dit vind ik nog elk jaar een feestje. Ik kijk er best wel naar uit en vind het echt nog elk jaar super leuk haha.

Ik heb veel leuke dingen op de planning voor vandaag. Ik word 25 jaar oud en daarom had ik dus het idee bedacht om 25 kilometer te gaan lopen vandaag. Een gestoord idee natuurlijk want dit is verder dan ik ooit gelopen heb. Maar wel een leuk idee en ik hou wel van een uitdaging. Ook Yannick zag het wel zitten. Dus als het goed is gaan we dat vandaag doen. Mocht dit gelukt zijn dan lees je hier vrijdag over op mijn blog. En als je nu al nieuwschierig bent kan je mijn Instagram in de gaten houden!Vanavond komen mijn vrienden langs om mijn verjaardag te vieren. Morgen is het Hemelvaart dus dan is iedereen vrij. Dat is ook de reden dat ik mijn verjaardag gewoon lekker door de weeks ga vieren haha. Heel erg leuk om op woensdag jarig te zijn en het dan ook gewoon te kunnen vieren voor vrienden!

En dit weekend ga ik naar mijn ouders om het daar nog eens te vieren in combinatie met Moederdag. Hele leuke plannen dus!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *