I love black friday: nieuwe aanwinsten

I love black friday: nieuwe aanwinsten

Ik had nog nooit van Black Friday gehoord maar dit jaar kreeg ik ineens allerlei mailtjes in mijn inbox. Sale hier, extra korting in de sale daar. Kwam dat even goed uit. Ik had namelijk nog de Lunarglide8 en New Balance Vazee 2090 op het oog. 

En het kwam ook zo uit dat deze schoenen net in de aanbieding waren. Ik ben eigenlijk aan het sparen voor een nieuw hardloophorloge maar nu deze mooie aanbieding voorbij kwam heb ik dit geld gebruikt om de schoenen te bestellen. Nu heb ik dus niet een maar twee paar nieuwe schoenen. Mijn Lunarglide5 waren ook wel echt aan vervanging toe, deze gebruik ik nu in de sportschool.

New Balance Vazee 2090
Oh wat loopt deze schoen heerlijk. Toen ik hem aantrok toen merkte ik het meteen. Hij zat lekker strak om mijn middenvoet maar mijn voorvoet had juist heel veel ruimte. Hierdoor voelt de schoen voor mij erg stevig aan en dit vind ik wel fijn in een schoen. Tijdens het lopen veerde de schoen lekker mee en dempte hij ook goed als ik weer neer kwam. Ik proneer een beetje en dat vangt deze schoen voor mij ook wel redelijk op. Ik ben echt helemaal weg van deze schoen en dat zegt wat voor iemand die alleen maar Nike droeg haha.

Nike Lunarglide 8
Deze schoenen wil ik gebruiken als nieuwe duurloop schoenen. Ik heb er al een aantal duurlopen op gelopen en ze bevallen echt heel goed. De zool is wel iets harder dan ik gewend ben en eerst kreeg ik hierdoor pijn in mijn voet. Maar ik ben er nu wel aan gewend en ben er heel erg blij mee. Ze lopen even snel als mijn Lunarglide5 en dat was ook de bedoeling omdat dit de vervanging daarvan is. Ik proneer een heel klein beetje en deze schoenen passen mij perfect. Maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

 

Wat is jouw favoriete schoen?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *