Hometour

Hometour

Zoals jullie misschien al wel hebben gelezen ben ik dus afgelopen weekend samen met Yannick verhuisd. En daarom leek het me wel een leuk idee om een soort hometour te doen! Lees je mee?

Dit is onze woonkamer. Die stoel die je ziet die hebben we zelf blauw geverfd met textielverf. Echt super leuk geworden, al zeg ik het zelf! Hij was eigenlijk wit en saai maar nu is het echt een soort eyecatcher geworden. En de kast met vakjes is onze afscheiding tussen de woonkamer en de keuken. En daarnaast hebben we nog een leuke plant in de woonkamer om wat kleur te geven. Dit is een yucca. En die schijnt heel makkelijk te zijn in onderhoud en verzorging.

Dit is onze slaapkamer. Echt heel klein maar voor ons is hij prima. We hebben er ons bed staan en een kledingrek en daarnaast nog een grote kledingkast. Aan de muur zie je 2 posters van Yannick hangen. Hij studeert voor fysio dus vandaar! Ook hangen boven ons bed alle behaalde medailles te pronken.

Onze ramen waren iets te breed voor de standaard gordijnen van de Ikea. Daarom hebben we voor deze oplossing gekozen in de woonkamer.

Dit is onze awesome lamp boven de eettafel. We hebben de lamp bij de LeenBakker gekocht en de lampen die erin zitten komen van de Ikea. Ik vind het zelf echt super leuk staan en ben er heel erg blij mee.

Dit is ons keukentje. Omdat we niet super veel kastjes hebben, hebben we dat rijdende dingetje gekocht. Daar staan de kruiden op en ook de borden. Zo past het allemaal precies. En waar ik het meest blij mee ben: de keuken is inclusief vaatwasser! Echt heel erg fijn.

Dit is onze badkamer. Hier hebben we ook de wasmachine staan. En een leuke stellingkast om alle spullen in kwijt te kunnen.

En als laatste de eethoek. We hebben voor een vrij grote tafel gekozen. We hadden namelijk in mijn studentenkamer altijd een klein mini tafeltje en dat vonden we heel irritant. Ook hier zijn de stoeltjes blauw!

Liefs Jessica

2 gedachten over “Hometour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *