Hoe ziet mijn perfecte zondag eruit

Hoe ziet mijn perfecte zondag eruit

Op deze mooie mooie zondagochtend leek het me weleens een leuk idee om te vertellen hoe mijn perfecte zondag eruit ziet. Het is nu natuurlijk ook zondag dus waarom niet. Lees je mee? 

Ochtend
Op mijn perfecte zondag sta ik rond een uurtje of 9 op. Dan ben ik prima uitgeslapen en dan heb ik nog wat aan de rest van mijn dag. Ik heb namelijk maar 2 dagen weekend dus wel fijn als ik er een beetje van kan genieten. Meestal hebben we een lekker ontbijtje in het weekend. Na het ontbijt werk ik even aan mijn blog om wat ideeën voor de rest van de week uit te werken. En aan het einde van de ochtend sta ik buiten voor een relax rondje hardlopen. Daarna ga ik douchen en kan de middag beginnen.

Middag
Op deze zondag ben ik bij mijn ouders. Dus in de middag dan lunchen we samen. Daarna ga ik samen met Yannick oppassen op mijn nichtje en mijn neefje. Als het mooi weer is gaan we naar buiten en anders blijven we binnen. Maar op een perfecte zondag is het natuurlijk lekker weer dus gaan we lekker naar buiten en genieten van het zonnetje.

Avond
In de avond blijven we eerst frietjes eten bij mijn ouders en daarna gaan we naar huis. Hier komen we dan aan in een opgeruimd huis want zo hebben we het achtergelaten toen we weggingen. We kijken nog even een filmpje samen en dan moet ik helaas wel redelijk op tijd naar bed. Want de dag erna moet ik weer werken.

Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *