Hoe gaat het nu met eten?

Hoe gaat het nu met eten?

Zoals jullie elke week kunnen lezen gaat het heel erg goed met sporten en ben ik super gemotiveerd. Maar naast sporten is eten natuurlijk ook een heel belangrijk onderdeel in mijn fit journey. Dat is ook de reden dat ik weer eens een update deel over hoe ik het nu doe met eten en hoe dat gaat.

Ik heb sinds drie weken weer een nieuw soort eetschema wat ik volg. Ik merk dat, dat heel goed werkt voor mij en dat ik echt handvaten nodig heb. Anders verval ik snel in telkens dezelfde recepten en tussendoortjes en dat gaat natuurlijk heel erg vervelen. Ik volg nu het boek: vegaguide van de FitGirlCode en ik ben hier echt super blij mee en tevreden over.

Er staan hele lekkere recepten in en qua voedingswaarden en macro’s past het op dit moment heel erg goed in mijn schema. Ik sta nu elke avond in de keuken om eten te maken voor de volgende dag. Op het menu staan heerlijke ontbijtjes en ook de lunches zijn echt top. Ik was ook echt toe aan vernieuwing en dat heb ik hier gevonden. Ook de tussendoortjes zijn origineel en heel lekker.Ik moest er wel even aan wennen want de tussendoortjes zijn wel veel kleiner dan ik voorheen altijd at. Maar ik merk nu na 3 weken dat dit goed gaat en dat het ook gewoon voldoende is wat ik eet op een dag. Ik voer nog wel alles in, in MyFitnessPall omdat de voedingswaardes uit het recept niet altijd kloppen. Dit omdat producten van een ander merk andere dingen bevatten en daardoor ook andere macro’s kunnen hebben. Aan de hand van het invoeren monitor ik dat en vervang ik soms iets voor iets anders zodat het wat beter uitkomt.

Ik het weekend houd ik mijn voeding nooit bij en dan eet ik ook wat ik wil. Dit geeft me ook wel de motivatie om door de weeks wat strenger te zijn en dan niet te snoepen. Op dit moment werkt dit heel goed voor mij en ik verlies ook weer wat gewicht. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Binnenkort verschijnt er een uitgebreide review over dit boek op de blog.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *