Hardloopdoelen van 2017

Hardloopdoelen van 2017

Damn, wat gaat de tijd toch snel. Het is al weer 2017. Allereerst: GELUKKIG NIEUW JAAR! En daarnaast vond ik het hoog tijd om mijn doelen op het gebied van hardlopen en sporten van 2017 te delen. Lees je mee? 

Allereerst staan er dit jaar een aantal spannende dingen op hardloopgebied op mij te wachten. Ik liep er al een tijdje mee in mijn hoofd en op een gegeven moment gewoon de knoop doorgehakt. Ik heb mezelf gewoon ingeschreven voor een halve marathon, maar ook voor de hele! Dit en nog meer doelen voor 2017:

Elke maand een wedstrijd lopen.
Dit had ik al eerder als doel de vorige keer dat ik fanatiek hardliep maar toen is het me niet gelukt. Voor dit jaar heb ik me al ingeschreven voor een aantal wedstrijden om dit jaar dit doel wel te behalen! De wedstrijden waar ik voor ingeschreven sta vind je hier.

Op 19 maart de Halve Marathon van Utrecht uitlopen.
Stiekem heb ik ook een tijdsdoel maar dat is nog te vroeg om deze al te delen.

Op 15 oktober de Marathon van Amsterdam lopen.
Ja de hele ja! Ook hier heb ik een tijdsdoel voor maar ik weet nog niet of ik deze ga delen.

Personal Body Plan tot het einde op een juiste manier uitvoeren.
Drie keer per week naar de sportschool en letten op voeding. Dit wil ik doen zodat ik dit ook kan wanneer PBP stopt en ik het zelf moet doen.

Ondanks mijn vaste baan nog wel 5 tot 6 keer per week blijven sporten.
Ik zit nu lekker in dit ritme en dit wil ik vol blijven houden ondanks dat ik het een stuk drukker ga krijgen.

De 5K onder de 25 minuten lopen.
Met alle lange duurlopen en dergelijke hebben we waarschijnlijk minder tijd voor snelheid maar toch zou ik graag de 5K onder de 25 minuten lopen in 2017.

Wat zijn jouw doelen voor 2017?

Liefs Jessica

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *