Heb ik mijn hardloopdoelen van dit jaar gehaald?

Heb ik mijn hardloopdoelen van dit jaar gehaald?

Eerder dit jaar schreef ik over mijn hardloopdoelen van 2016. Het is natuurlijk dan ook wel leuk om te weten of ik deze heb gehaald zo net voordat 2017 begint. Dat lees je dus in dit artikel. 

Nadat ik weer begonnen was met hardlopen en fitness heb ik een aantal mooie doelen voor dit jaar opgesteld. Deze doelen en of ik deze gehaald heb lees je hieronder:

PR op de 5 kilometer verbreken
Deze kan ik zeker van mijn lijstje afstrepen. Dit kon je ook al lezen in mijn verslag over de Hoge Veluwe. Mijn vorige PR was 27:45 en mijn PR nu staat op 25:40! Dit is dus gewoon meer dan 2 minuten eraf. Na deze race merkte ik ook pas echt dat ik een stuk sneller was dan de vorige keer dat ik veel hardliep.

45:00 lopen tijdens de Damloop by Night
Deze heb ik net niet gehaald. Ik liep namelijk 45:09 over deze wedstrijd. Echt super balen maar dit doel was op dat moment gewoon net iets te scherp gesteld.

Lichamelijk sterker worden in de sportschool
Sinds ik Personal Body Plan doe en daardoor niet meer wat aanklooi in de sportschool merk ik echt een onwijs verschil. Ik word overal sterker. En dit heeft tijdens het hardlopen ook onwijs veel voordelen. Ik loop veel makkelijker rechtop, ook al wordt het zwaar en daarnaast heb ik nooit meer last van mijn rug.

PR op de 10 kilometer verbreken
Jaaaa ook deze heb ik gehaald! Mijn PR op de 10K is op dit moment 56:59. Ik wilde heel graag onder het uur en dat is dus dubbel en dwars gelukt. Echt super blij mee.

Weer ritme vinden in het hardlopen
Ik heb zelf ons hardloopschema gemaakt en de trainingen hiermee ook op vaste dagen gepland. Toen heb ik alles meteen in de agenda gezet zodat het ook zwart op wit staat. Hierdoor is het zoveel makkelijker om alles vol te houden en sla ik eigenlijk geen een training meer over. Ik kan dus wel zeggen dat dit doel zeker behaald is.

Sportschool integreren in mijn sportritme
Ook met de sportschooldagen heb ik alles in mijn agenda gezet. We gaan nu 3 dagen per week en ook deze sla ik eigenlijk niet meer over hierdoor. Dit doel heb ik dan ook zeker behaald!

Heb jij al je doelen van 2016 gehaald?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *