Halve Marathon update 2

Halve Marathon update 2

Mijn tweede week ging iets minder goed dan ik had gehoopt. Ik heb wel gewoon drie keer hardgelopen maar ik heb de sportschool niet van binnen gezien deze week. Helaas na de kerstdagen geveld door een korte maar heftige griep. Hierdoor dus wel gewoon kunnen hardlopen maar niet naar de sportschool geweest. Lees je mee? 

Maandag 25 december
Ondanks dat het kerst was wilde ik toch graag even een stukje hardlopen. Vind dat juist tijdens de feestdagen wel heel lekker omdat je eigenlijk vaak alleen maar binnen zit en zit te eten. Daardoor probeer ik dus om altijd een stukje hard te lopen en om 10.000 stappen per dag te zetten. Dat is deze feestdagen ook weer gelukt! Op eerste kerstdag ging ik samen met Yannick naar buiten voor een 5K training. Dit wat sneller dan normaal. Gemiddelde pace was 5:41. Ook wel weer eens lekker in een training. Het ging ook best goed dus dat is ook fijn.

Vrijdag 29 december
Op woensdag na de kerstdagen was ik dus ziek geworden. Donderdag ging het echt enorm slecht en op vrijdag ging het alweer een stuk beter gelukkig. Omdat we zondag een trail zouden lopen wilde ik op vrijdag eens kijken of dat wel ging lukken. Ik ging naar buiten voor een kort rondje. Uiteindelijk liep ik dit korte rondje best wel snel, gewoon omdat het kan. Ik merkte nog wel dat ik ziek was geweest maar het ging gelukkig wel erg goed!

Zondag 31 december
Op zondag stond dan de trail op het programma. Na lang twijfelen toch besloten om van start te gaan en daar heb ik gelukkig geen spijt van gehad. Het was erg zwaar maar leuk. De rest kan je hier lezen.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *