Halve Marathon update 16

Halve Marathon update 16

Het is tijd voor de allerlaatste update over mijn trainingen richting de halve marathon. Wat is de tijd snel gegaan en wat zijn alle trainingen ook voorbij gevlogen. Heel raar om dit nu te schrijven haha. Maar goed, mijn laatste trainingsweek. Lees je mee?

Dinsdag 3 april
Op dinsdag begon onze sportweek deze keer. Het was dan ook meteen tijd voor de dubbel. Eerst naar buiten voor een 5K die best wel prima ging. Het was wel redelijk warm en daardoor vond ik het wel lastig. Maar gelukkig ging het verder wel goed. Toen ik klaar was zag ik ook dat het 17 graden was dus geen wonder dat ik het wat zwaarder had. Daarna gingen we nog even naar de sportschool. Hier niet meer al te gek gedaan, want ja op zondag stond de halve marathon op de planning. Het ging verder wel lekker en aan het einde wat extra tijd genomen voor rekken en strekken.

Woensdag 4 april
Op woensdag stond ik weer op de baan. Deze keer was het extra leuk want ik zou deze mensen pas weer zien in Berlijn. We hadden namelijk met mensen van atletiek afgesproken om samen naar Berlijn te gaan voor de halve! Op het programma stond: een warming-up, wat loopscholing en daarna dus de kern. De kern bestaat altijd uit 10 x 200 meter als je het weekend een wedstrijd hebt. Redelijk kort programma dus en dat was prima!

Zondag 8 april
En op zondag was het natuurlijk eindelijk tijd voor de halve marathon. Je kunt hierrrrr lezen hoe dat is gegaan.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *