Halve Marathon kriebels

Halve Marathon kriebels

Ik heb ze echt te pakken: de halve marathon kriebels. Ik denk er wel minstens een keer per dag aan en ik vind het eigenlijk echt heel erg spannend.

Ik dacht eigenlijk dat mijn taper periode deze week begon. Maar ik krijg van Hellas ook een schema met trainingen erin voor de halve marathon. Daarin stond dat het deze week tijd is voor de langste duurloop. Maar die heb ik natuurlijk vorige week al gedaan. Zondag staat er dus een duurloop van 100 min nog op het programma. Dus het wordt niet mijn langste duurloop maar wel langer dan  ik eigenlijk van plan was.

Ook kreeg ik deze week een mail met alle laatste informatie over de halve marathon. Ik merk meteen dat mijn hartslag dan een beetje omhoog gaat en dan ik zenuwachtig word. Het kriebelt wel echt om te gaan lopen en ik heb er echt onwijs veel zin in.

Deze week dus nog een lange duurloop en dan is het volgende week wel echt tijd voor de taper periode. Ook heb ik in de week van de halve natuurlijk een excuus om extra vaak pasta te eten onder het mom van koolhydraten stapelen haha. Ik ben wel blij dat ik na de halve even wat rustigere weken heb ingebouwd voordat de trainingen voor de hele beginnen. Maar ik ben ook blij dat ik dan de hele in het vooruitzicht heb, een nieuw doel om naar toe te werken!

Wie kan ik 19 maart spotten?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *