Een haat- liefdeverhouding met de sportschool

Een haat- liefdeverhouding met de sportschool

Kennen jullie dit? Dat je de ene periode echt super graag en vaak naar de sportschool gaat en dat het eigenlijk geen moeite kost. Terwijl de week erna ga je liever niet en ga je met veel tegenzin erheen? Daar heb ik nu denk ik een beetje last van. 

Voordat ik op vakantie ging, ging het eigenlijk een beetje vanzelf. Ik stond er gewoon twee keer per week en  ik vond het ook echt leuk. Daarnaast merkte ik progressie en dat is natuurlijk ook heel erg fijn. In de vakantie miste ik de sportschool wel heel erg. Het hardlopen ging gewoon door maar ik was 2 weken niet in de gym geweest.

Toen we terug kwamen van vakantie toen kregen we het enorm druk. Spullen inpakken en verhuizen. En bij ons nieuwe huis moesten we natuurlijk een nieuwe sportschool vinden. Dat is nu allemaal achter de rug en we hebben echt een super fijne gevonden. Maar toch had ik de afgelopen 2 weken echt helemaal geen zin om te gaan.

Als ik thuis kwam van werk was ik heel moe en eigenlijk greep ik elk excuus aan om niet te gaan. Erg slecht want ik weet gewoon hoe fijn ik me voel als ik wel ga en hoeveel vooruitgang ik dan merk. Afgelopen week ben ik dan ook wel braaf een keer geweest.

Voor aankomende week heb ik samen met Yannick een afspraak ingepland met een trainer. Hij gaat ons helpen bij onze doelen, een vetmeting doen en een trainingsschema met ons opstellen. Ik denk wel dat, dat helpt! Nu doen we altijd maar wat dus ik denk wel dat het goed is als we een duidelijk schema hebben afgestemd op onze wensen.

En ik weet ook wel dat je het ene moment meer motivatie hebt dan het andere moment. Maar ik vond het toch wel even leuk om erover te schrijven.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *