❤Gelukslijstje❤

❤Gelukslijstje❤

Van dit weer buiten zou je bijna depressief worden. Wat een ellende zeg. Maar er is natuurlijk ook nog genoeg om wel blij mee te zijn en gelukkig van te worden. Waar ik gelukkig van word? Dat lees je in mijn gelukslijstje!

❤ Nog steeds vind ik samenwonen het leukste ooit! We hebben het echt heel erg leuk samen en daarnaast is het huis ook nog eens super chill. Wat wil je nog meer?
❤ Ik ben onwijs blij dat mijn trainingen voor de halve op dit moment zo goed gaan. Ik merk wel duidelijk verschil met de vorige keer dat ik trainde en dat is wel heel fijn.
❤ Dat ik waarschijnlijk binnenkort even een weekje vrij heb tussendoor. Ik heb nog niks gepland maar het idee alleen al is al heel erg lekker.
❤ Mijn nieuwe Levi’s broek! Wat is het fijn als een broek gewoon perfect past en ik hem niet heel de dag hoef op de hijsen.
❤ Dat ik binnenkort weer een weekendje naar mijn ouders ga. Ik vind dat soms echt heerlijk om daar gewoon lekker een weekendje te zijn.
❤ Ik vind het stiekem wel heel erg gezellig dat het weer iets eerder donker is ’s avonds. Dan kan je het zo gezellig maken in huis, echt super leuk vind ik dat.
❤ Dat alle televisieseries weer begonnen zijn. Ik houd echt van televisie kijken en series volgen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *