Favoriete nummers van mei

Favoriete nummers van mei

Wat is deze maand voorbij gevlogen! Net zoals vorige maand deel ik deze maand weer mijn favorieten. Het zijn niet allemaal nieuwe nummers maar ik heb deze nummers wel veel geluisterd in mei. Kijk je mee?

Ik kwam deze maand de afspeellijst: Hit Rewind tegen. Misschien zie je dat ook wel een beetje terug in mijn afspeellijst. Ook ben ik bij John Mayer geweest dus ook daarvan iets meer nummers dan normaal.

Ik luister deze lijst tijdens het fietsen naar mijn werk maar ook tijdens het hardlopen. Soms moest ik juist wat langzamere nummers luisteren omdat ik anders altijd te snel loop, dat is ook niet helemaal de bedoeling haha.

Daarnaast zie je nog steeds wel een mix van techno, mainstream en deep house. Dit zijn nou eenmaal de muziekstijlen die ik het leukst en fijnst vind om te luisteren dus dat zie je dan ook wel terug in deze lijst.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *