Favoriete nummers van juni

Favoriete nummers van juni

Het is alweer juli. Dat betekent dat we al over de helft van 2017 zijn! De tijd vliegt echt voorbij zeg. Maar omdat juni dus alweer voorbij is, is het ook weer tijd voor een lijstje met mijn favoriete nummers. Lees je mee?

Ik vind de muziek altijd veel leuker als het zomer is. Liedjes klinken veel vrolijker en zonniger en daarnaast lijkt het ook alsof er meer muziek uitgebracht wordt. In juni zijn heel erg veel leuke nummers uitgekomen dus in deze lijst staan vooral veel hitjes. Er staan niet alleen maar nieuwe nummers in, sommige nummers zijn al ouder. Wek heb ik ze deze maand pas echt ontdekt haha.

Hier mijn afspeellijst met mijn meest beluisterde nummers van deze maand. Normaal is het iets meer een mix met wat techno en deep house erbij maar in de zomer ben ik toch echt meer van de hitjes. Dat zie je dus ook echt terug in deze lijst. Ik heb Spotify premium dus ik luister eigenlijk overal muziek. Onderweg naar werk, als ik op straat loop, tijdens het hardlopen, thuis en ga zo maar verder.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *