Favoriete nummers van juli

Favoriete nummers van juli

Het is alweer een tijdje augustus dus het is weer tijd om terug te blikken naar juli. En in deze blogpost wil ik even terug blikken naar mijn favoriete nummers van de maand juli. Lees je mee?

Ik was het grootste gedeelte van de maand juli op vakantie. Voor de vakantie had ik dus een aantal leuke afspeellijsten offline gezet met Spotify. Ook hadden we een boxje meegenomen op vakantie. Zo konden we toch lekker muziek luisteren in het appartement. De meeste nummers uit deze lijst heb ik dan ook heel erg veel geluisterd op vakantie. Daardoor heb ik er ook goede herinneringen aan. Als ik deze nummers nu dan weer hoor dan denk ik direct terug aan de vakantie.

Dit is de lijst. Het zijn ook weer veel nummers die nu in de top40 staan. Ik luister deze lijsten heel vaak dus ik ontdek ook niet meer veel nieuwe muziek op het moment. Maar ik vind dit voor nu leuke muziek om te luisteren en om mee hard te lopen dus ik vind het wel even prima. Waarschijnlijk ga ik in september naar een festival dus wie weet hoor ik daar weer wat leuke nieuwe techno nummers!

Maar voor nu is dit dus mijn lijst van juli. Ik hoop dat je het leuk vindt.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *