Favoriete nummers van augustus

Favoriete nummers van augustus

Zoals ik vrijdag ook al zei: wat is augustus weer voorbij gevlogen zeg. Ook deze maand heb ik wel wat nieuwe nummers ontdekt en luisterde ik veel naar muziek. In deze post wil ik dus even terugblikken naar mijn favoriete nummers. Lees je mee?

Deze maand was ik gewoon de hele maand in Nederland. Ik heb dus vooral naar deze afspeellijsten geluisterd op Spotify. Daarnaast heb ik een weekje de auto van een collega kunnen lenen dus toen heb ik ook naar de radio geluisterd. Merkte toch dat je dan ook weer andere muziek ‘ontdekt’.

Het is zoals altijd weer een beetje een mengelmoes tussen verschillende muziekstijlen. Het zijn deze keer wel vooral veel nieuwe nummers die nu in de top40 staan. Maar het zijn ook een aantal onbekendere nummers uit de Tropical House afspeellijst van Spotify.

Ik hou echt van verschillende soorten muziek en dat zie je ook wel terug in mijn afspeellijsten denk ik. Dat houd het wel lekker afwisselend!

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *