Favoriete nummers van april

Favoriete nummers van april

April is alweer bijna voorbij. Ik dacht dat het wel leuk was om eens mijn favoriete nummers van april te delen. Ze zijn niet allemaal uitgekomen in april maar wel allemaal veel beluisterd in april. Lees je mee?

Ik hou wel een beetje van techno dus dat zie je ook wel terug in deze lijst. Daarnaast is mijn smaak heel uiteenlopend. Soms luister ik ‘vunzige deuntjes’ en soms houd ik juist weer meer van de mainstream nummers die op dat moment in de top40 staan. In deze lijst zie je wat deep house, techno en daarnaast top40 muziek.

Ik vind dit echt een fijne lijst tijdens het hardlopen. Afwisseling tussen snelle nummers en langzame. Ik wissel het hardlopen nog af met wandelen dus wat langzame nummers erbij zijn ook wel fijn.

In de sportschool heb ik vaak geen muziek op. Ik vind het wel fijn om dan wat mee te krijgen van de omgeving, als mensen bijvoorbeeld iets aan me vragen. Hier luister ik dus vaak naar de muziek die gewoon in de zaal gedraaid wordt. Dit is vaak ook wel lekkere muziek dus dat is altijd wel fijn.

Mijn afspeellijst voor een wedstrijd is weer net iets anders. Maar deze zal ik wel delen op het moment dat ik weer een wedstrijd ga lopen.

Naar welke muziek luister jij het liefst?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *