Fastturtle: Wat een heerlijke trainingsweek!

Fastturtle: Wat een heerlijke trainingsweek!

Wat een heerlijke trainingsweek heb ik gehad! Natuurlijk was het enorm lekker weer en daar heb ik echt van genoten tijdens mijn rondjes. Maar ook heb ik inhoudelijk hele fijne trainingen gehad. En dat was al een tijdje geleden. Lees je mee? 

Maandag 16 april
Op maandag was het tijd voor een lekker rondje buiten hardlopen. Er stond 5 kilometer op de planning. Ik ging weer eens samen met Yannick. Eigenlijk was het best warm maar ik wil juist graag in de warmte hardlopen om eraan te wennen. We begonnen langzaam en liepen elke kilometer wat sneller dan de kilometer ervoor. De laatste kilometer was het echt even bikkelen en een knop omzetten maar toen zat het er alweer op. Een super fijn rondje! En op maandag gingen we ook weer voor de dubbel en stond ik dus ook in de sportschool. Ook deze training ging heel goed en was heel erg lekker. We deden weer eens wat nieuwe oefeningen en dat voel je meteen. Lekker sportieve dag gehad dus!

Woensdag 18 april
Op woensdag sta ik normaal altijd op de baan. Maar ik had nog wat last van mijn lies dus het leek me slimmer om even geen tempowerk te doen. Daarom ging ik naar buiten voor een rondje van tussen de 10 en 12 kilometer. Ik merkte al direct dat het echt enorm warm was en daarom heb ik ook een paar keer gewandeld tussendoor om weer even bij te komen. Het was een prima rondje maar ik was wel helemaal kapot erna. Vooral een combinatie van de warmte en de inspanning denk ik. Uiteindelijk liep ik 11 kilometer.

Zaterdag 21 april
Op zaterdag was ik met Yannick in Limburg en daar gaan de trainingen natuurlijk gewoon door. Om een uurtje of 10 stonden we buiten voor een duurloopje van 12 kilometer. Ik moest aan het begin wel even inkomen (diesel) maar toen ik eenmaal lekker erin zat ging het zo erorm goed. Ik heb echt genoten van dit rondje en de omgeving. Zelfs de berg die 1 kilometer lang was maakte me niks uit. Aan het einde merkte ik wel dat het energielevel iets lager werd maar ik kon het rondje makkelijk uitlopen. Wat fijn als trainingen zo ‘vanzelf’ gaan.

Zondag 22 april
Op zondag kwamen we weer thuis vanuit Limburg en het was nog steeds heerlijk weer. Daarom hadden we eigenlijk geen zin om naar de sportschool te gaan. Maar we besloten om toch wel te gaan. Wat geeft dat veel voldoening! Alle spiergroepen kwamen weer aan bod. Een goede afsluiter van deze fijne week.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *