Fastturtle: Verjaardagsweek

Fastturtle: Verjaardagsweek

Afgelopen week ben ik 25 geworden. Wellicht hebben jullie dit al gelezen op mijn blog! Maar ook in mijn verjaardagsweek liepen de trainingen natuurlijk gewoon door. Hoe deze trainingen gingen lees je hier!

Maandag 14 mei
Op maandag trapte ik de week weer lekker sportief af! Ik stond eerst buiten voor een rondje van 6 kilometer. Het ging best goed ondanks dat het super warm was. Ik liep samen met Yannick een route langs het water en eerst leek het wel mee te vallen met de hitte. Toen we omdraaiden sloeg opeens de warmte in ons gezicht haha. Maar het ging verder heel goed! Ook stonden we weer in de sportschool. Hier trainden we voornamelijk rug, biceps en triceps. Ik voelde al meteen dat de spieren best vermoeid waren geworden haha. Het ging wel lekker!

Woensdag 9 mei
Op woensdag werd ik 25 en wilde ik 25 kilometer lopen. Hoe dat ging lees je hierrrrr. 

Vrijdag 11 mei
Op vrijdag had ik een dagje vrij dus kon ik in de middag al lekker naar de sportschool. Weer stond ik er samen met Yannick. Ook deze training ging weer heel erg lekker en ik merk bij sommige oefeningen echt al vooruitgang. Ook zie ik op sommige plekken contouren van spieren die er eerst nog niet zaten haha.

Zaterdag 12 mei
En op zaterdag stonden we buiten voor de derde hardlooptraining van deze week. We gingen op weg voor een steady 10 kilometer rondje. Ik zat er al direct wel lekker in. Eerst renden we een rondje door het bos en daarna nog door de wijk. Het ging best wel goed, ik merkte alleen dat ik iets teveel had gegeten van te voren. Gelukkig hield ik alles binnen en kon ik het rondje vrij gemakkelijk afmaken!

En zo liep ik deze week eindelijk weer eens wat meer kilometers. Heel erg lekker en fijn want ik wilde het ook weer een beetje opbouwen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *