Fastturtle trainingen 9

Fastturtle trainingen 9

De laatste ‘normale’ trainingsweek. Vanaf volgende week begin ik weer met het Halve Marathon schema. Deze staat namelijk in april gepland maar hierover later meer! Afgelopen week was echt een hele goede trainingsweek. Ik liep 4 keer hard en daarnaast stond ik ook nog eens 2 keer in de sportschool. Winning! Lees je mee?

Dinsdag 12 december
Op dinsdag stond ik lekker in de sportschool. Het was glad buiten en het had veel gesneeuwd dus de sportschool was wel even lekker. Elke keer als ik in de sportschool ben kies ik 8 oefeningen die ik ga doen. Dan heb ik ongeveer alle spiergroepen gehad en dan ben ik lekker een uurtje aan het sporten, helemaal prima dus! Ook deze keer ging het weer lekker. Ik ging samen met Yannick maar we deden wel beide andere oefeninge. Aan het einde nog even samen wat stretchoefeningen en weer lekker naar huis!

Woensdag 13 december
Op woensdag stond er weer een baantraining op het programma. Maar maandag en dinsdag sneeuwde het en de hele baan was woensdag nog bevroren en spekglad. We kregen dus een alternatieve training! Na wat warming up oefeningen splitste de groep in 2en en gingen we op pad. We deden een duurloopje met 9 keer 2 minuten versnellen tussendoor. Onderweg kregen we nog een enorme bui over ons heen maar de training was echt heerlijk! Aan het einde stond er iets meer dan 10 kilometer op de teller.

Donderdag 14 december
Ook op donderdag stond ik weer buiten voor een rondje hardlopen. Deze wilde ik eigenlijk aan het begin van de week doen maar ik durfde het toch niet aan met de sneeuw en het ijs overal. Daarom op donderdag gegaan. Ik wilde 4,11 km zodat mijn weektotaal een mooi afgerond getal werd haha. Het ging opzich best goed maar ik merkte wel dat de training van woensdag nog in de benen zat. Gelukkig is 4,11km niet meer zover en kon ik de training redelijk makkelijk afronden!

Zaterdag 16 december
Op zaterdag ging ik samen met Yannick voor een 10km duurloopje. Maar ik had vlak daavoor gegeten en dat merkte ik meteen. Ik werd echt enorm misselijk en het ging echt voor geen ene meter. Na 1,6km besloot ik dan ook om te stoppen en om weer terug naar huis te gaan. Dit ging hem helaas niet worden. Ik heb zelfs niet eens een foto gemaakt want ik wilde eigenlijk later weer naar buiten om het af te maken maar de misselijkheid bleef.

Zondag 17 december
Op zondag stond ik redelijk vroeg naast mijn bed voor een herkansing. Ik wilde toch graag die duurloop van 10km gelopen hebben deze week. Na 4km was ik weer thuis voor een wc pauze en daarna ging ik weer door. Het ging conditioneel erg goed maar het was wel enorm glad buiten. Ik heb ook nog een keer moeten wandelen omdat er echt veel ijsplakken op de weg lagen. Verder ging de training erg goed en heb ik gewoon 10km kunnen lopen!

Ook stond ik zondag weer in de sportschool. Deze keer trainden Yannick en ik wel samen. Ik mocht weer de oefeningen kiezen dus dat was erg leuk. Wel merkte ik dat ik wel wat vermoeid was door de hardlooptraining die ochtend maar verder ging het gewoon heel goed. Lekker sportieve dag!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *