Fastturtle trainingen 8

Fastturtle trainingen 8

Dit was een iets minder goede week qua trainingen. Ik was de hele week ziek en daardoor heb ik niet zoveel gesport als ik eigenlijk wilde. Nou ja, hopelijk heb ik het nu gehad voor de komende 5 jaar en kan ik weer lekker trainen! Lees je mee? 

Ik voelde het maandag al aankomen. Ik voelde me de hele dag slecht en misselijk. Daarom wilde ik eigenlijk graag maandag hardlopen omdat ik al wist dat het de rest van de week waarschijnlijk niet ging lukken. Maar toen ik thuis kwam uit werk ben ik helemaal ingestort. Daarom begint dit weekverslag pas op zaterdag.

Zaterdag 9 december
Op zaterdag was ik samen met Yannick in Limburg. Ons hardlooprondje zou dan ook daar plaatsvinden. Ik vind het altijd heerlijk om daar hard te lopen. Eens een andere omgeving en ook lekker met wat heuvels! We wilden voor een 10 kilometer gaan maar hier twijfelde ik wel over omdat ik de hele week ziek was geweest. Daarom ging ik maar gewoon van start en dan zou ik wel kijken waar het schip zou stranden tijdens dit rondje. Het was eigenlijk direct al erg zwaar maar niet te zwaar. Ik kon wel gewoon doorgaan. Zo vlogen alle kilometers onder de schoenen door en tikte ik toch vrij gemakkelijk de 10 kilometer aan! Hoe fijn.

Zondag 10 december
Op zondag kwamen we al vroeg thuis uit Limburg omdat het hard zou gaan sneeuwen. Hierdoor konden we nog lekker naar de sportschool gaan. Ik wilde heel graag omdat ik verder nog niet echt hard gesport deze week op het hardlopen na. De sportschool was dan ook echt heel erg fijn. Deze keer mocht Yannick de oefeningen kiezen dus deden we weer eens wat heel anders! We moesten er wel de sneeuw voor trotseren maar het was het waard. En stiekem vind ik de sneeuw erg leuk dus ik vond het niet erg haha.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *