Fastturtle trainingen 5

Fastturtle trainingen 5

Ook week 5 was een hele goede week! Deze week heb ik 3 keer hardgelopen en daarnaast stonden we ook nog eens 2 keer in de sportschool. Zonder al te veel moeite werkte ik mijn trainingen af. Zulke weken wil ik wel vaker! 

Maandag
Het is altijd heel erg fijn om de week goed te beginnen met een rondje hardlopen. Dat was dan ook precies wat ik ging doen! Er stonden 25 minuten in een lage hartslagzone op het programma. Het ging heel erg goed en ik kwam erg blij thuis. Heel erg fijn om de week meteen zo te beginnen!

Dinsdag
Op dinsdag trok ik deze positieve lijn nog even door en ging ik lekker naar de sportschool. Ik merk aan alles dat dit een hele goede aanvulling is op mijn hardloopschema en daarom wil ik ook graag twee keer per week naar de sportschool. Na de training was ik weer blij en ging ik voldaan naar huis!

Woensdag
Op woensdag stond ik weer lekker op de baan! De warming-up en de loopscholing waren weer lekker. Daarna liepen we 10 x 200 meter op een lekker snel tempo. Het was zo’n korte training omdat Yannick en ik dat weekend een wedstrijd zouden hebben. Daar wordt altijd rekening mee gehouden tijdens de baantraining, erg fijn! En ook heerlijk om weer eens zo snel te lopen.

Donderdag
Op donderdag stonden we alweer in de sportschool! We hebben de flow deze week erg goed te pakken. Ons bovenlichaam moest eraan geloven want benen trainen we bijna niet meer. Deze trainen we al genoeg tijdens het hardlopen en de baantraining. Ook deze training ging weer erg goed! Training 4 van de week zat er dus ook weer snel op.

Zaterdag
Op zaterdag deden Yannick en ik mee met de Zevenheuvelennacht 7K. Hoe dit ging lees je binnenkort in een apart verslag!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *