Fastturtle trainingen 3

Fastturtle trainingen 3

Zo het is al een tijdje geleden dat ik geblogd heb maar hier weer een update. In de week van 30 oktober heb ik 5 trainingen gedaan en daar ga ik jullie over vertellen. Ik heb de flow weer helemaal te pakken! Lees je mee? 

Dinsdag
Deze week mocht ik twee keer een uurtje eerder weg bij mijn werk en daardoor besloot ik om op die dagen een dubbel te doen: hardlopen en sportschool. Toen ik thuis kwam van werk heb ik me direct omgekleed en ging ik lekker naar buiten voor een stukje hardlopen. Er stonden 25 minuten op een rustig tempo op het programma en het ging best lekker. Ik merkte aan alles dat ik er heel veel zin in had en dat mijn dipje wel verdwenen was!

Na het eten ging ik samen met Yannick naar de sportschool. Hier stonden een aantal oefeningen op het programma voor ons bovenlichaam. Ik train mijn benen bijna niet omdat we deze al veel trainen tijdens het hardlopen en tijdens de baantraining. Ook sportschool ging erg lekker en ik had er ook echt zin in. Hier waren we namelijk ook al best wel lang niet geweest.

Donderdag
Ook op donderdag mocht ik weer een uurtje eerder weg en stond ik direct na werk buiten voor een rondje hardlopen. Dit doe ik dan voor het eten zodat het nog niet super donker is tijdens het lopen. En dan hoef ik ook niet mijn eten te laten zakken dus dat scheelt gewoon best veel tijd. Ik wilde weer eens kijken of ik nog tempo in mijn benen had. Ik had al een tijdje niet meer op tempo getraind namelijk. Ik liep uiteindelijk 2 kilometer op een hoog tempo en toen was ik ook echt kapot.

Na het eten stond ik weer samen met Yannick in de sportschool. Vandaag trainden we met losse gewichten. We trainen altijd 1 dag met apparaten en 1 dag met losse gewichten dus die waren vandaag aan de beurt. Dit is altijd wel een iets zwaardere training maar wel echt lekker. Weer voldaan naar huis om daar lekker op de bank te ploffen!

Zaterdag
In het weekend waren we op bezoek in Limburg bij de ouders van Yannick. Hier liepen we dan ook ons derde rondje van de week. Er stonden 45 minuten op duurlooptempo op het programma. In Limburg is het altijd wel een extra uitdaging want daar is helemaal niks plat haha. Ik had het tijdens dit rondje best wel zwaar en moeite met ademhalen. Maar ik liep gewoon door en ik kwam er ook steeds beter in. Yannick liep ook nog een stukje mee en dat was ook fijn en motiverend. Zo konden we deze ook weer afstrepen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *