Fastturtle trainingen 1

Fastturtle trainingen 1

Deze week stond in het teken van herstel van de halve marathon. Ik liep twee keer deze week en daarnaast stond ik ook weer eens in de sportschool. Lees je mee?

Donderdag
Mijn trainingsweek begon pas op donderdag. Ik merkte gewoon dat de halve marathon er echt in had gehakt dus vandaar. Ik ging naar buiten voor 20 minuten op een rustig tempo. Het was direct enorm zwaar. Ik merkte eigenlijk gelijk dat mijn hart en conditie er nog wat moeite mee hadden. Ik wilde meteen weer stoppen maar dat deed ik natuurlijk niet. Met veel moeite ronde ik de 20 minuten af en ik was wel echt enorm blij dat ik het had gedaan (en dat het erop zat).

Zondag
Op zondag deed ik voor het eerst in lange tijd weer eens een dubbel! ’s Ochtends ging ik eerst naar buiten voor een rondje hardlopen. Ik zag hier een beetje tegenop omdat het donderdag zo slecht ging en vandaag moest ik 30 minuten. Maar het ging eigenlijk heel erg goed. Ik liep elke kilometer een beetje sneller dan die ervoor en ik hield het super goed vol. Eindelijk liep ik ook weer eens tempo’s die ik lang niet gelopen heb! Heel fijn en motiverend.

Daarna ging ik nog samen met Yannick naar de sportschool. Dat was natuurlijk heel erg lang geleden dus het was wel weer eens lekker. We deden wat oefeningen voor: armen, rug, schouders en buik. Benen trainen we meestal niet echt omdat we al veel hardlopen. Toen het circuit in de sportschool erop zat hebben we nog 14 baantjes gezwommen. Dit was ook echt heel erg lekker!

Goede afsluiter van de herstelweek en nu weer door.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *