Fastturtle to Amsterdam 9

Fastturtle to Amsterdam 9

Week 9 richting Amsterdam alweer! Deze week ging ik helaas niet naar de baan omdat ik geen tijd had. Wel deed ik de interval alsnog. En ik ben weer eens in de sportschool geweest. Lees je mee? 

Dinsdag
Op dinsdag moest ik 45 min hardlopen op een traag tempo. Maar ik had al direct veel last van mijn benen. Ik hoopte dat ik het eruit zou lopen maar dat gebeurde niet. Daardoor besloot ik om na 20 minuten te stoppen met lopen. Ik ben nog terug naar huis gewandeld dus ik kwam uiteindelijk wel aan de 45 minuten. Ik baalde wel heel erg van dat ik de run niet af kon maken maar goed. Het is helaas niet anders.

Woensdag
Op woensdag gingen we eindelijk weer eens naar de sportschool. We hebben direct een afspraak ingepland met een trainer. Hij gaat een schema voor ons maken en vetpercentage meten. Dan weten we in ieder geval een beetje wat we moeten doen om onze doelen te behalen. To be continued.

Donderdag
Ik ging dit weekend naar mijn stiefzus om op te passen op de kindjes. Daardoor kon ik niet naar de baantraining deze week. Ik krijg wel alle trainingen per mail dus ik wist dat er 10 keer 400 meter op het programma stond. Ik liep een kilometer in en daarna begon ik met de training. Het ging best goed en ik probeerde om elke 400 meter met een 5:00 pace te lopen (dat is dus 2 minuten per 400 meter). Aan het einde liep ik nog 1,2 kilometer uit en toen zat de training er weer op.

Zondag
Ja op zondag stond er weer een lange duurloop op het programma. 90 minuten op een langzaam tempo. Ik probeer dan altijd 6:30 pace te lopen. Het ging op zich wel redelijk maar ik had het wel zwaar. Na 40 minuten kwam ik weer langs het huis van mijn stiefzus en was het even tijd voor een pitstop om even naar het toilet te gaan. Daarna snel weer door. Het bleef wel zwaar maar ik heb het wel afgemaakt. Heel erg blij mee!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *