Fastturtle to Amsterdam 8

Fastturtle to Amsterdam 8

Ik volg het schema voor Amsterdam alweer 8 weken, wat vliegt de tijd. Deze week liep ik 3 keer en hoefde ik even geen hele lange duurloop te doen. Ook weleens fijn. Wel liep ik weer een wedstrijd! Sportschool stond even op een iets lager pitje. Ik had namelijk een examen van werk waarvoor ik mijn tijd wilde gebruiken. En die heb ik gehaald dus dat was het waard. Lees je mee naar mijn sportweek?

Maandag
Het schema begon meteen weer op maandag. Goed begin van de week. Omdat er vorige week een heftige duurloop op het programma stond hoefde ik op maandag maar 20 minuten te lopen. Ik kreeg mijn benen echt niet vooruit dus ik was echt onwijs blij dat ik na 20 minuten mijn horloge uit kon drukken en dat ik klaar was. Soms heb je zo’n run waarbij het gewoon even niet gaat. Maar ik heb het toch weer gedaan.

Woensdag
Op woensdag stond ik weer braaf op de baan. Het is toch wel even wat extra moeite nu ik er 80 minuten voor moet fietsen maar goed. Het is het wel waard. We begonnen weer met wat krachtoefeningen en daarna wat loopscholing. Fijne oefeningen altijd. Daarna liepen we 5 keer 1000 meter in halve marathon tempo. Yannick en ik lopen altijd samen dus dan gaan we altijd qua tempo een beetje in het midden zitten. We liepen de 1000tjes rond 5:30 pace en dit ging heel erg goed. Daarna sloten we de training af met 3 keer 100 meter sprint. Hier deed ik 3 keer ongeveer 18 seconden over. Echt heerlijk om nog helemaal los te gaan aan het einde!

Zaterdag
Op zaterdag liep ik weer eens een wedstrijd. De City Run Ede en dan de 8 kilometer. Maar hoe dat ging heb je gisteren al kunnen lezen!

Zondag
Ik zou vandaag ook gaan hardlopen maar ik heb al een tijdje last van mijn scheen. Om dit niet erger te maken besloot ik om rust te nemen. Beter nu een training minder dan straks de halve marathon weer missen door een blessure.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *