Fastturtle to Amsterdam 6

Fastturtle to Amsterdam 6

Dit was een hectische week. Ik had het nog niet gedeeld op mijn blog maar deze week zijn Yannick en ik verhuisd en gaan samenwonen. Dit was natuurlijk allemaal veel en druk want daarnaast moest ik ook gewoon 40 uur werken. Toch zijn de trainingen voor Amsterdam wel redelijk gegaan!

Maandag
Op maandagochtend stond ik samen met Yannick in de sportschool. Het was de laatste dag dat ik gebruik kon maken van dit abonnement. Ik heb het namelijk afgezegd omdat ik naar een andere stad verhuisd ben en daar dan ook een sportschool ga zoeken. Maar dus nog een keer hier sporten. Het was weer super fijn en ik merk ook echt veel verschil als ik mijn buikspieren goed train. Mijn buik lijkt dan strakker en het is tijdens mijn lange duurlopen ook erg fijn. Sportschool wil ik dus echt wel blijven doen!

Dinsdag
Pfff ik zat er vandaag de hele dag tegenaan te hikken. Ik had echt geen zin om te gaan maar ’s avonds laat zette ik de knop om en ging ik toch. Om 21:00 ’s avonds stond ik buiten voor dit rondje. Ik moest 45 minuten in zone 2 lopen. Ik merkte dat ik steeds langzamer moest lopen om echt in zone 2 te blijven. Dat terwijl je zou denken dat deze zone steeds makkelijker wordt als je er meer in traint. Na dit rondje besloot ik dan ook om niet meer op hartslag te lopen. Ik ga vanaf nu gewoon op gevoel lopen. Verder ging het rondje wel prima.

Vrijdag
In het weekend ging de verhuizing echt beginnen. Vrijdagavond na mijn werkdag ging ik dan ook samen met Yannick naar buiten voor onze lange duurloop deze week. Niet echt ideaal om dit na een hele werkdag te doen maar het was even niet anders. We moesten 75 minuten in het langzame duurloop tempo. Ik wilde tussen de 6:45 – 7:30 min per kilometer lopen. Dat ging eigenlijk hartstikke goed en het ging veel beter dan het op hartslag lopen. Eindelijk weer eens een lekkere lange duurloop gelopen waarbij ik niet zo op hoefde te letten of mijn hartslag wel laag genoeg was, heel fijn!! En dat na zo’n lange week.

Zondag
Op zondagavond was het tijd voor ons eerste rondje bij het nieuwe huis. Eigenlijk hadden we beide geen zin want die verhuizing had er wel ingehakt maar om 22:00 ’s avonds gingen we toch. Ik wilde weer eens een redelijk snelle 5K lopen met een tempo van 5:36. Ik hoop namelijk dat ik ook dat tempo tijdens de halve kan lopen en in dat tempo wilde ik weer eens trainen. Maar het rondje ging zo lekker dat ik elke kilometer sneller liep. Uiteindelijk liep ik de 5K met een tempo van 5:18 min per kilometer. Ik kan dus ook nog wat sneller lopen, heel fijn!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *