Fastturtle to Amsterdam 5

Fastturtle to Amsterdam 5

Deze week stond ik eindelijk weer in de sportschool. Dit had ik best wel gemist op vakantie eigenlijk. Ook liep ik weer drie keer hard. Het schema voor Amsterdam gaat best wel goed!

Maandag
We waren zondag op maandagnacht heel laat thuis gekomen. Toch wilde ik heel graag naar de sportschool. Dat zorgde ervoor dat we om 21:00 ’s avonds in de sportschool aankwamen. Er stonden wat benen oefeningen op het programma en daarnaast wat core oefeningen. Ik deed voor het eerst sinds lange tijd weer eens split squats en dat heb ik gevoeld. Ik heb er bijna de hele week last van gehad haha. Misschien moet ik die oefening vaker doen.

Woensdag
Jeeeej op woensdag was het weer eens tijd voor baantraining. Ook was het mijn eerste werkdag weer dus ik had ’s avonds wel even zin om te sporten. Het begon zoals altijd met krachtoefeningen en die deden dus pijn door de training van maandag. Daarna stonden er wat loopscholingsoefeningen op het programma. De kern was: 10 x 400m met 200m rust tussendoor. En de 400m ging op 5K tempo. Echt even lekker helemaal los. Ik merkte wel dat ik vooral langzaam gelopen had de laatste tijd want ik had er wat moeite mee maar ik was echt super voldaan aan het einde!

Vrijdag
Op vrijdag ging ik direct uit werk naar buiten voor een rondje hardlopen. Ik moest 40 minuten in zone 2. Ik vind het nog steeds lastig om zo langzaam te lopen maar het gaat wel steeds beter. Ik liep nu ook echt het grootste gedeelte in zone 2 en niet in zone 3. Mijn gemiddelde hartslag was ook een zone 2 hartslag! Ik was hier echt super blij mee. Ik hoop alleen dat ik snel wat sneller kan lopen in zone 2.

Zaterdag
Op zaterdag ging ik voor de tweede keer deze week naar de sportschool. Ik had vrijdag een feestje gehad dus ik had er wat moeite mee maar toen ik er eenmaal was, was het super fijn. We deden eens wat andere oefeningen dan normaal. Vooral veel voor mijn schouders omdat ik die toch wat meer moet trainen. Ook deze vernieuwde plank kwam langs. Ik voelde me na het sporten in ieder geval beter dan ervoor!

Zondag

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *