Fastturtle to Amsterdam 4

Fastturtle to Amsterdam 4

Ook deze week liep ik weer drie keer hard! Amsterdam wacht op niemand. Ik had veel motivatie om te gaan. Ik merk alleen wel dat het lastig is om in een lage hartslagzone te trainen. Mijn hartslag is eigenlijk altijd vrij hoog tijdens trainingen. Maar daar komt nu dus verandering in!

Maandag 17/7 (Valencia)
De week meteen goed beginnen met een run! Deze run was nog in Valencia door de mooie groenstrook. Echt een perfecte plek om hard te lopen. Op het programma stond: 35 minuten in zone 2. Ik vind zone 2 nog erg lastig. Ik moet dan ineens zo onwijs langzaam en daar moet ik even aan wennen. Dat merk ik ook en ik zit toch snel in zone 3 maar er wordt aan gewerkt. Hierdoor zijn de trainingen natuurlijk op maat en passend bij wat ik aan kan. Dus ik probeer me er wel aan te houden. In kleine stapjes van zone 3 naar zone 2.

Deze training ging in ieder geval erg goed. Het was al best warm maar ja dat weet je ook natuurlijk in Spanje. Het is wel echt een mooie omgeving en dat maakt de run ook makkelijker. Wel onwijs stoffig. Mijn hele schoenen waren wit haha. Aan het einde even door sproeiers gelopen zodat ze weer toonbaar waren.

Woensdag 19/7 (Lissabon)
Dinsdag waren we doorgevlogen naar Lissabon. Hier vond het rondje woensdag dan ook plaats. We hadden op Google opgezocht waar we het beste konden lopen en dat was langs de Taag. Hier was een speciaal pad voor hardlopers. Vandaag moesten we 40 minuten in zone 3 en ik was blij. Eindelijk eens niet zone 2 en ik mocht iets sneller haha. Het ging heel goed alleen mijn hartslag was wel vaak aan de hoge kant. Ik heb 2 keer even kort gewandeld om hem weer omlaag te krijgen. Zo komen we er wel. En uiteindelijk worden mijn zones vergroot en wordt het allemaal veel makkelijker. Daar doe ik het natuurlijk voor!

Zondag 23/7 (Lissabon)
Dit was het enige rondje waar ik geen zin in had. We zouden eigenlijk zaterdag gaan maar hadden hem uitgesteld naar zondag. Zondagochtend balen dat we hem niet zaterdag hadden gedaan haha. Maar goed toch uit bed en op naar de Taag. Vandaag stond er 60 minuten zone 2 op het programma. Ik begon heel traag en probeerde echt in zone 2 te blijven. Dit ging al veel beter dan eerst. Maar ik blijf het toch heel lastig vinden om echt zo langzaam te lopen. Ook vandaag moest ik weer een aantal keer lopen om mijn hartslag weer omlaag te krijgen. Ik hoop dat het snel wat makkelijker gaat want het is nu echt een mentale strijd en moet er zo erg op letten. Maakt het niet veel leuker. Maar hopelijk gaat het werken!

Liefs Jessica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *