Fastturtle to Amsterdam 16

Fastturtle to Amsterdam 16

Het is alweer tijd voor de allerlaatste update van mijn trainingen voor Amsterdam. Het was nog steeds taperweek dus deed ik wat rustiger aan qua trainingen. Daarnaast had ik nog steeds wat last van mijn lies dus dat rustig aan doen kwam wel goed uit. Lees je mee? 

Donderdag
Mijn trainingsweek begon pas op donderdag. Ik had de hele week wat last van mijn lies en daardoor liep ik dus pas op donderdag. Er stonden 30 minuten op een steady tempo op het programma. Ik had het best wel zwaar want mijn conditie leek wel verdwenen. Eigenlijk wilde ik tussendoor al stoppen maar ik dacht ook: als ik al niet eens 30 min kan lopen hoe gaat het dan in Amsterdam. Ik heb dus doorgezet en ik was enorm blij toen het voorbij was haha. Niet alle trainingen kunnen natuurlijk goed gaan.

Zaterdag
Op zaterdag liep ik samen met Yannick 15 minuutjes. Dit om alvast een beetje op te warmen voor de Halve Marathon en bij de Damloop deden we dit ook en toen werkte het goed. Ik merkte wel meteen dat het inderdaad een stuk warmer was dan de afgelopen dagen. Ook deze 15 minuten leek het wel alsof mijn conditie de afgelopen tijd weg was gegaan. Maar ja een slechte generale zorgt voor een goede wedstrijd, toch?

Zondag
Op zondag liep ik dus de Halve Marathon waar ik zolang voor getraind heb. Hoe dit is gegaan kunnen jullie woensdag lezen. Ik heb nog even wat langer nodig om dit verhaal op papier te krijgen. Zoals je ziet heb ik een medaille dus ik heb hem uitgelopen. Dit had echt nogal wat voeten in de aarde. De rest lezen jullie woensdag!

Het plan nu is goed herstellen van de wedstrijd. Over ongeveer 5 weken loop ik de Zevenheuvelennacht (7K). Daarna begint in januari de training voor de Halve van Berlijn. Daar heb ik me samen met Yannick en wat mensen van Hellas voor ingeschreven. De rest van mijn plannen komen vrijdag online!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *