Fastturtle to Amsterdam 15

Fastturtle to Amsterdam 15

De een na laatste week in de voorbereiding voor Amsterdam. Het komt nu echt super dichtbij en het begint echt spannend te worden. Deze week had ik alleen wat last van pijntjes. Lees je mee?

Maandag
Ik begon de week meteen goed met een rondje hardlopen. Ik heb de laatste tijd steeds een beetje last van mijn lies en zo ook vandaag. Het rondje ging verder wel goed en ik kon lekker doorlopen. Ik mocht namelijk een sneller tempo dan duurlooptempo dus dat was wel fijn een keer. Wel kreeg ik weer last van mijn buik maar ja. Gelukkig kon ik het ook daarmee wel afmaken.

Dinsdag
Op dinsdag stond ik eindelijk weer eens in de sportschool. Ik heb er de laatste tijd gewoon niet zoveel zin in en dat is te merken haha. De oefeningen gingen goed maar ik vind het gewoon niet meer zo leuk. Ach ja, ik ben weer geweest en dat is het belangrijkste natuurlijk.

Woensdag
Op woensdag sta ik normaal op de baan maar deze keer niet. Ik was wel naar de baan gegaan want daar is ook altijd inloopspreekuur van de fysio. Het leek me namelijk weleens slim om eens naar die lies te laten kijken. We kwamen tot de conclusie dat het waarschijnlijk komt omdat ik zoveel fiets de laatste tijd. De fiets dus even laten staan en oefeningen doen. Dan zou het goed moeten komen.

Zaterdag
Op zaterdag liep ik nog een laatste ‘lange’ duurloop. Er stonden 60 minuten op het programma. Ik had nog steeds wat last van mijn lies en ook mijn buik speelde weer op. Verder ging het wel heel goed. Toch besloten om na 30 minuten te stoppen want ik wil niet dat het met die lies onnodig langer duurt.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *