Fastturtle to Amsterdam 14

Fastturtle to Amsterdam 14

Dit was stiekem niet een hele goede week voor Amsterdam. Zoals je gisteren had kunnen lezen had ik deze week iets meer rust nodig. Dat resulteerde erin dat ik niet in de sportschool stond en maar een keer buiten stond voor een rondje. Lees je mee?

Zaterdag
Mijn sportweek begon dus pas op zaterdag. Ik had de hele week last van kleine pijntjes en dan vooral in mijn lies. Dit is een terugkerend iets de laatste tijd dus daarom besloot ik om deze week wat rustiger aan te doen. Ik wil niet weer twee weken voor de halve marathon geblesseerd raken.

Op zaterdag was het tijd voor de laatste lange duurloop voor de halve marathon. Er stonden 105 minuten op duurlooptempo op het programma. Ik had van te voren een leuk rondje uitgestippeld en in de middag gingen we ervoor! Het ging echt super goed en door de miezer regen zat er ook wat meer zuurstof in de lucht. Aan het begin van de duurloop merkte ik wel dat ik nog wat last had van die lies maar dit trok gelukkig weg na een aantal kilometer. Het laatste half uurtje had ik ook wel wat last van zware benen maar dat is natuurlijk wel logisch. Verder ging het eigenlijk heel erg goed en makkelijk. Dit geeft wel echt vertrouwen voor de halve marathon!

Naast de ene training heb ik nog wel 78,6 kilometer gefietst. Omdat eigenlijk alles langer duurt met het OV kies ik er nu vaak voor om te fietsen. Dat is veel fijner en dus ook sneller. Daardoor fiets ik nu veel meer dan voor de verhuizing. Ook dat merk ik goed maar begin er wel steeds meer aan te wennen.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *