Fastturtle to Amsterdam 12

Fastturtle to Amsterdam 12

Afgelopen week was best een goede week voor Amsterdam. Ik liep vier keer hard en daarnaast stond ik eindelijk weer eens twee keer in de sportschool. Ook heb ik 114 km gefietst. Ik heb niks te klagen over deze week!

Dinsdag
Eigenlijk zou de sportweek maandag beginnen maar toen was ik echt nog aan het bijkomen van het weekend. Op dinsdag ging ik dus samen met Yannick voor de dubbel. Toen ik uit werk kwam gingen we gelijk naar buiten voor een rondje hardlopen. Er stond 30 minuten op de planning, Ik moest heel even inkomen maar uiteindelijk ging het best wel lekker. Ik liep in een makkelijk tempo en kwam bijna op 5K uit. Een prima score!

Na het avondeten ging ik samen met Yannick naar de sportschool. We hebben nu dus een schema en deze volgden we. Het zijn best wel zware oefeningen en daarnaast doen we er 11 tot 12. Als we zelf in de sportschool zijn doen we altijd maar wat en doen we sowieso niet zoveel. Na de training waren we dan ook echt gesloopt maar ook echt super voldaan. Ook hadden we beide al wat spierpijn haha. Dat wordt nog wat!

Woensdag
Op woensdag stond ik weer in de sportschool, nu in mijn eentje. Verder deze week hadden we namelijk geen tijd dus ik had geen keus. Ik had wel wat spierpijn van de dag ervoor maar goed ik ging ervoor. Natuurlijk was het wel weer zwaar maar het waren hele andere oefeningen dan de dag ervoor wat het wel beter maakte. Aan het einde was ik wel weer helemaal kapot maar dat vind ik juist wel lekker. Daar ga ik eigenlijk ook voor.

Donderdag
Op donderdag stond er een baantraining op de planning. Voordat ik bij de training was, was ik echt al helemaal zeiknat geregend. Zelfs mijn sokken waren helemaal nat. Gelukkig had ik nog droge kleding mee en op het moment dat de baantraining begon was het gelukkig droog. We deden een aantal loopscholingsoefeningen en daarna begon de kern. Die was deze week niet zo zwaar want ja, zondag staat de Dam tot Dam op de planning. De training was: 10 keer 200 meter met 200 meter dribbelen tussendoor. En die 200 meter snel loop je op 5K tempo. Nou dat vloog zo voorbij en voordat ik het wist zat het er weer op. We liepen nog even uit totdat er 6K op ons klokje stond en toen konden we weer naar huis.

Zaterdag
Volgens het schema wat we volgen moesten we afgelopen zaterdag 20 minuten even rustig hardlopen. Dit om de beentjes even los te gooien voor de grote dag zondag. Nou deze 20 minuten gingen best lekker. Dit is natuurlijk nu ook echt een kippenstukje in vergelijking met die lange runs die we tegenwoordig doen. Ik ben ook benieuwd of dit uiteindelijk voordelen heeft voor zondag.

Zondag
Ja op zondag was het dan zover: de Dam tot Damloop in Amsterdam! Hoe dat ging kun je hier lezen.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *