Fastturtle to Amsterdam 11

Fastturtle to Amsterdam 11

Amsterdam komt elke week dichterbij en ik krijg er steeds meer vertrouwen in. Natuurlijk vind ik het wel heel erg spannend maar mijn trainingen gaan over het algemeen best goed. Lees je mee?

Maandag
Ik trapte de week direct goed af met een rondje hardlopen. Aan het begin moest ik er even in komen maar het ging steeds beter. Dat was ook goed te zien want mijn tempo werd ook steeds hoger en beter. Altijd fijn om aan het einde nog lekker aan te kunnen zetten terwijl het geen extra moeite kost!

Woensdag
Op woensdag zouden we eigenlijk naar de baan gaan maar ik was echt ontzettend moe en Yannick voelde zich ook niet heel goed. Hij had wel een nieuwe camera die hij wilde testen. We maakten dus eerst wat leuke foto’s, ook tijdens het hardlopen. Daarna begon ik aan de interval training die ik eigenlijk op de baan zou lopen. Maar mijn buik begon al enorm te rommelen en kreeg ik echt onwijze last van mijn buik. Ik besloot maar om snel naar huis te gaan en de run te stoppen. Leuk geprobeerd.

Donderdag
Normaal loop ik mijn duurloop altijd lekker in het weekend maar dat ging deze week niet. Daarom zou ik hem op vrijdag lopen maar de weersvoorspellingen voor vrijdag waren onwijs slecht dus besloot ik om hem op donderdagavond na werk te lopen. Er stond weer 2 keer 60 minuten met 10 minuten wandelen tussendoor op de planning. Ik had nog steeds een beetje last van mijn buik dus na 30 minuten hardlopen draaide ik om zodat ik na die 60 minuten thuis uitkwam. In die 10 minuten wandelen kon ik dan ook even gauw naar het toilet (TMI, sorry). De laatste 60 minuten waren ZWAAR. Ik kreeg al bijna direct veel last van mijn benen en mijn buik bleef onrustig. Maar ik liep samen met Yannick dus daarom was het wel makkelijker om gewoon door te rennen. Ik was erg blij toen de run erop zat!

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *