Fastturtle Sportweek 9

Fastturtle Sportweek 9

Poeh wat is de temperatuur ineens omhoog gegaan zeg! Ik vind het echt heerlijk maar ik merk wel dat ik hierdoor minder vaak de fiets pak. Ik kom namelijk het liefst niet helemaal bezweet aan op mijn werk haha. Lees je mee over de rest van mijn sportweek?

Woensdag
Vandaag stond er eigenlijk een baantraining op het programma. Maar ik voelde me de hele dag al niet echt top dus ik besloot om niet mee te gaan. Rond 21:00 kreeg ik toch wel energie dus toen heb ik de training zelf gedaan. Er stond een Zoladz test op het programma. Hierbij ren je 5 keer 6 minuten en wandel je 2 minuten tussendoor. Het is een training waarbij je op hartslag rent. De eerste ronde: maximale hartslag – 50 slagen, de tweede ronde max – 40 slagen, de derde ronde max – 30 slagen, de vierde ronde max – 20 slagen en de laatste ronde max – 10 slagen. Het begon dus lekker rustig maar aan het einde was het echt super hard werken. Het is echt mega zwaar om zolang 10 slagen onder je maximale hartslag te lopen. Ik was hierna ook helemaal gesloopt maar wel voldaan.

Donderdag
Yes, vandaag ging ik eindelijk weer eens naar de sportschool. En omdat het zolang geleden was had ik echt veel zin om er echt even tegenaan te gaan! Ik heb vooral mijn buikspieren even hard aangepakt. Dat voelde ik na de training direct haha. Vind buikspieren trainen denk ik het leukst om te trainen. Na afloop even gerekt en gestrekt en toen konden we weer naar huis.

Vrijdag
Op vrijdagavond vierde Yannick zijn verjaardag dus ik ging van te voren nog even snel naar buiten voor een rondje. Ik wilde eigenlijk 20 minuten lopen. Maar het ging vanaf het begin eigenlijk al niet echt super lekker. Ik had het zwaar en mijn benen waren ook best zwaar. Toen ik ook nog buikpijn kreeg besloot ik om na 10 minuten te stoppen. Ik had die zondag ook een wedstrijd dus ik wilde niks forceren.

Zaterdag
Vandaag stonden we al vroeg in de sportschool want de rest van de dag hadden we geen tijd. Weer werden de buikspieren goed aangepakt en deden we ook wat oefeningen voor rug, borst en armen. Ik vind het altijd heel lekker als ik hierna helemaal trillende spieren heb van de inspanning. Dan heb ik in ieder geval goed mijn best gedaan en dan kan ik er weer even tegenaan. Ik krijg altijd super veel energie van de sportschool.

Zondag
Ja ik liep eindelijk weer eens een wedstrijd! De 10K van Nederland. Hoe dat is gegaan lees je hier.

Aantal keer sportschool: 2 keer (donderdag en zaterdag)
Aantal keer hardlopen: 3 keer (woensdag, vrijdag en zondag)
Aantal keer fietsen naar werk: 0 keer
Aantal keer yoga gedaan: 0 keer

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *