Fastturtle Sportweek 8

Fastturtle Sportweek 8

Op hardloopgebied was dit echt een hele goede sportweek. Maar als ik kijk naar mijn bezoekjes aan de sportschool helaas niet zo. Het kwam telkens eigenlijk niet zo goed uit omdat het zo’n drukke week was. Maar ik heb het goed gemaakt met mijn hardlooptrainingen! Lees je mee? 

Woensdag
Ja op woensdag was het Global Running Day op Strava. Ik kon dus niet achterblijven. Ook ging ik die avond vrijwilligen bij Hellas dus kriebelde het om zelf ook te gaan. Toen ik uit werk kwam heb ik me omgekleed en ben ik meteen samen met Yannick naar buiten gegaan. Normaal gaan we altijd na het eten dus dit was een experiment. Eens testen hoe dit gaat. We liepen 30 minuten en het ging echt heel erg lekker. Uiteindelijk liep ik 5,4 kilometer. Daarna fietste ik nog 16 kilometer heen en weer naar Hellas en daar naar mijn plek waar ik moest staan. Prima dag dus!

Donderdag
Omdat het deze week even niet anders uitkwam door drukte liep ik op donderdag weer. Ik wilde vandaag een wat kortere training doen omdat ik de dag ervoor al gelopen had. Ik ging voor een benchmark. Dat is 7 minuten rustig tempo – 3 minuten snel – 5 minuten rustig tempo. Door de 3 minuten voluit in het midden ben je echt helemaal kapot aan het einde van de training. En dat was ook de bedoeling. Missie geslaagd.

Zaterdag
We waren dit weekend weer eens in Limburg en ik vind het altijd leuk om daar een stukje te lopen. Andere omgeving en ook wat heuvels hier en daar. Er stonden 35 minuten op de planning. Verder dan ooit sinds ik weer begonnen ben! Ik begon de dag met een lekker stevig ontbijtje in de vorm van bananenpannenkoekjes. Daarna ging ik samen met Yannick naar buiten. Aan het begin had ik het best wel zwaar maar dit werd steeds makkelijker. Ik ben toch wel echt een diesel. En toen ik er echt lekker in zat was het alweer voorbij.

Aantal keer sportschool: 0 keer
Aantal keer hardlopen: 3 keer (woensdag, donderdag en zaterdag)
Aantal keer fietsen naar werk: 0 keer maar wel woensdag 16K voor Zomeravondcup
Aantal keer yoga gedaan: 0 keer

Liefs Jessica

Eén gedachte over “Fastturtle Sportweek 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *