Fastturtle Sportweek 5

Fastturtle Sportweek 5

Wat was dit een fijne sportweek. Ik stond weer twee keer in de sportschool zonder moeite en daarnaast ook nog drie keer buiten. Ook heb ik weer een aantal keer gefietst. En als kers op de taart was het ook nog eens super lekker weer (de meeste dagen). Lees je mee?

Maandag
Ik begon de sportweek meteen goed met een bezoekje aan de sportschool. Ik ging samen met Luke en Yannick. Er stond een legday op het programma. Dit had ik al lang niet meer gedaan en eigenlijk is dat mijn favoriete training. Eerst deed ik alle oefeningen die ik van de fysio altijd moest doen en daarna nog een aantal met losse gewichten. Ook deden we nog wat buikspieroefeningen. Een uur intensief getraind later nog even stretchen en weer naar huis, heerlijk!!

Woensdag
Oh wat een heerlijk weertje was het woensdag. Gelukkig hebben we airco in de sportschool anders was het daar wel echt te warm. Vandaag kozen we ervoor om armen te trainen en ook nog af te sluiten met wat core oefeningen. Na een half uurtje hard trainen waren we klaar. Vandaag maar een half uurtje omdat ik nog moest hardlopen erna. Anders wordt het wel wat veel.

Thuis meteen mijn hardloopschoenen aan en gaan. Yannick ging mee op de fiets en dat was heel fijn. Het was namelijk onwijs warm en daardoor zag ik er een beetje tegenop. Maar eigen schuld want ik moest eigenlijk dinsdag en toen heb ik het verplaatst. Ik moest 2 keer 15 minuten met 3 minuten wandelen tussendoor. Ik begin weer echt meters te maken. De eerste 15 minuten gingen erg goed, het vloog voorbij. Maar de tweede ging niet echt. Na het wandelen ging het bergafwaarts en ik had het echt onwijs zwaar. Maar echt super blij en tevreden toen ik klaar was!

Zaterdag
Omdat ik vrijdagavond geen zin meer had stond er vandaag een rondje op het programma. Ik was bij mijn ouders dus ik kon weer eens een ander rondje lopen dan normaal, best fijn! Ik ging rond 11:00 en ik merkte meteen dat het heel erg lekker ging. Ik had wel last van een beetje slijm in mijn keel waardoor ademhalen soms niet helemaal soepel ging maar ach. Ik liep best wel snel en ik hield het gewoon vol! Er stond 20 min hardlopen, 3 min rust en 10 min hardlopen op het programma. Langste training sinds ik weer begonnen ben na mijn blessure. Mijn gemiddelde pace was 5:45 min per kilometer en dat is inclusief wandelen. Dat zegt wel iets over de snelheid tijdens het hardlopen haha.

Zondag
Om de sportweek goed af te sluiten stond ik vandaag buiten voor mijn laatste hardlooptraining van de week. Er stond weer 20 min hardlopen, 3 min wandelen en 10 min hardlopen op het programma. Na mijn ontbijt stond ik buiten, wat een lekker weertje was het weer! Het ging echt weer lekker en ik merk altijd dat ik een dieseltje ben. Eerst even wat langzaam opstarten en dan loop ik steeds sneller. Vandaag was mijn gemiddelde pace 5:47 min per kilometer. Iets rustiger aangedaan dan zaterdag dus!

Aantal keer sportschool: 2 keer (maandag en woensdag)
Aantal keer hardlopen: 3 keer (woensdag, zaterdag en zondag)
Aantal keer fietsen naar werk: 3 keer (maandag, dinsdag en vrijdag)
Aantal keer yoga gedaan: 1 keer (zondag)

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *