Fastturtle Sportweek 4

Fastturtle Sportweek 4

Dit was weer een hele fijne sportweek. Ik heb een paar keer naar werk gefietst en daarnaast stond ik ook drie keer buiten voor een rondje. Ook stond ik weer in de sportschool. Lees je mee?

Maandag
Ik begon de sportweek meteen goed. Ik zat ’s ochtends op de fiets in plaats van in de bus op weg naar werk. Het is nu weer lekker weer dus ik had geen smoes meer om niet te fietsen. Het is 7,2 kilometer enkele reis en ik kom onderweg een brug tegen. Hier doe ik dan ongeveer 25 minuten over. Is toch 14,2 kilometer per dag. Niet verkeerd.

Dinsdag
Als je mijn plog hebt gelezen wist je al dat ik dinsdag een stukje ging hardlopen. Ik was jarig en ik werd 24. Hierdoor wilde ik 24 minuten hardlopen. Ik ging 11 minuten – 2 minuten wandelen – 11 minuten. Het was zwaar en warm en het ging niet vanzelf. Maar ik had een super voldaan gevoel toen ik klaar was, daar doe je het voor!

Woensdag
Vandaag zat ik meteen weer op de fiets richting werk. Het was maandag namelijk erg goed bevallen. Vandaag was niet anders. Het is heerlijk om je dag zo te beginnen. Ook is het aan het einde van de dag erg lekker. Na 8 uur op de computer kak ik meestal een beetje in. Om dan nog even een stukje te fietsen frist me altijd wel weer lekker op.

Donderdag
Vandaag zat ik er de hele dag tegenaan te hikken. Ik stapte met mijn verkeerde been uit bed, was de hele dag heel moe en had echt geen zin om hard te lopen. Yannick haalde me over om toch te gaan en het was heerlijk. Ik liep 2 keer 10 minuten met 2 minuten wandelen tussendoor. Daarna voelde ik me beter dan ik me de hele dag gevoeld had!
Ook was ik weer op de fiets vandaag naar werk. ’s Middags had ik alleen niet meer zoveel zin om terug te fietsen dus had ik mijn fiets op werk laten staan. Vrijdag ben ik terug gefietst maar hier heb ik geen foto van gemaakt.

Zaterdag
Vandaag stond er de dubbel op het programma. Eerst sportschool samen met Yannick en een andere vriend van ons. We hadden chest day en stonden even lekker te knallen in de sportschool. Het was gelukkig niet zo druk en daardoor was het meteen veel fijner om te trainen.
Daarna ging ik samen met Yannick nog een rondje hardlopen. We gingen voor 2 x 12 minuten. Ik vind met Yannick samen lopen altijd heel erg fijn. Dat geeft wat afleiding en het is gezelliger. Ik had het wel redelijk zwaar maar doordat hij erbij was hield ik vol en maakten we de training gewoon af. Achteraf geeft dat erg veel voldoening! De sportweek dus goed afgesloten.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *