Fastturtle Sportweek 2

Fastturtle Sportweek 2

Deze week was ik de hele week ziek. Daardoor heb ik niet zo super veel gesport. Ik baalde hier heel erg van maar goed, niks aan te doen. Mijn sportweek begon daardoor dus pas op zaterdag! Lees je mee?

Zaterdag
Ik ging wel meteen voor de dubbel. Eerst stond ik samen met Yannick buiten voor een rondje hardlopen. Er stond 3 x 7 minuten op het programma. Het ging eigenlijk best wel goed maar ik merkte wel dat ik ziek geweest was de hele week. Ik was namelijk nog best wel kortademig en hoestte zo nu en dan mijn longen uit mijn lijf. Ook kreeg ik op een gegeven moment een beetje last van mijn knie.. Gelukkig kon ik de training afmaken want de pijn werd niet meer.

Daarna stonden we samen in de sportschool. Een arms en abbs training van Kayla! Echt deze trainingen zijn altijd zo zwaar. Vooral nu, ik was telkens nog een beetje duizelig en kortademig. Ik was wel heel erg blij dat ik gegaan was. Dit ondanks dat ik al spierpijn voelde opkomen aan het einde van de training.

Zondag
Vandaag wilde ik eigenlijk gaan hardlopen en een thuis workout van Kayla doen. Ik voelde alleen mijn knie best wel goed dus ik besloot om een rustige strechworkout van Nike+ Training te doen. Hij heet Flexibel en Vrij en duurt 30 minuten. Hiermee strech je alle spieren met een soort yoga oefeningen. Best wel chill en Yannick deed ook mee dus dat was ook heel leuk. Ik heb best wel korte spieren dus deze af en toe rekken en strekken is geen overbodige luxe!

Ik voel me gelukkig al een stuk beter dus aankomende week wordt hopelijk weer wat enerverender. Ik vond het afgelopen week heel erg vervelend dat ik mijn energie niet kwijt kon en eigenlijk alleen maar in bed lag. Na het sporten van zaterdag was ik weer een beetje mezelf gelukkig!

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *