Fastturtle Sportweek 10

Fastturtle Sportweek 10

Wat een week was dit weer. Qua sportweek was het eigenlijk niet zo heftig maar voor de rest was het wel een onwijs drukke week. Wel alleen maar leuke dingen maar het sporten komt dan toch gauw op een tweede plek. Lees je mee? 

Dinsdag
Op dinsdag stond ik samen met Yannick in de sportschool. We trainen nu veel armen, schouders en rug en dat begin ik ook wel een beetje terug te zien. Ik probeer nu met een gewicht tot de 20 herhalingen te komen. Als ik met een gewicht 3 sets van 20 herhalingen red dan pak ik de volgende keer meer gewicht. Dit bevalt eigenlijk best goed. En omdat het dinsdag zulk lekker weer was besloten we om een lekker ijsje te halen na het sporten.

Vrijdag
Op vrijdag stonden we pas buiten voor ons eerste rondje. Eigenlijk zouden we donderdag naar baantraining gaan maar mijn neefje was geboren. Donderdag gingen we dus even op bezoek, heeft toch voorrang. Op vrijdag stonden we dus wel buiten voor een rondje. We gingen voor een omgekeerde pyramide: 1000-800-600-400-200-400-600-800-1000 meter rennen met 200 meter rust tussendoor. Wat een zware training, maar wel echt een hele lekkere training. Ik probeerde mijn tempo telkens onder de 5:00 te houden en dat lukte aardig! Ook viel het wel mee hoe hoog mijn hartslag was. Goed gedaan dus.

Zaterdag
Ja op zaterdag was het weer tijd voor een rondje in de sportschool. Iets zwaardere oefeningen en iets meer omdat we deze week al zo weinig gesport hadden. Ook kwamen we Luke nog tegen en daar hebben we nog een tijdje mee gesport. Best een prima training. En toen ik in de spiegel keek zag ik dat ik mini spierballen krijg haha. Alleen op de foto kun je het niet echt zien..

Zondag
Vandaag wilde ik gaan hardlopen. Er stond 45 minuten op het programma. Maar ik voelde me echt de hele dag heel slecht en moe. Blijkbaar toch iets meer last gehad van de drukke week dan ik dacht. In plaats van hardlopen heb ik maar een yogalesje gedaan. Even ontspannen.

Aantal keer sportschool: 2 keer (dinsdag en zaterdag)
Aantal keer hardlopen: 1 keer (vrijdag)
Aantal keer fietsen naar werk: 0 keer
Aantal keer yoga gedaan: 1 keer (zondag)

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *