Fastturtle Sportweek 1

Fastturtle Sportweek 1

Afgelopen week hoefde ik dus niet meer naar de fysio. Het was gewoon een normale sportweek. Wel probeerde ik iets nieuws: de trainingen van Kayla. Hoe dat allemaal ging lees je hier!!

Dinsdag
Ik begon de week meteen goed met de dubbel! Eerst deed ik legday van het schema van Kayla. Dat ging best goed maar ik merkte wel direct dat dit echt zware oefeningen zijn. Mijn spiertjes trilden aardig toen we aan het rekken en het strekken waren haha. Hierna sprong ik nog even op de loopband in de sportschool. Er stond 4 x 4 min op het programma met 1,5 min rust tussendoor. Dit was zwaar. Ook door de voorgaande training maar ook omdat ik de loopband eigenlijk echt niet leuk vind. Ik heb het dan altijd warm en verveel me dood. Maar toch wel even geflikt!

Zaterdag
Ik was samen met Yannick dit weekend in Limburg. Dat betekent dat we niet naar de sportschool kunnen gaan. Maar dit maakt niet uit want de trainingen van Kayla kunnen we ook vrij gemakkelijk thuis doen. Armen en abbs werden even aangepakt met de thuistraining van zaterdag. Heerlijk! Ook rekken en strekken we nu naar elke training. Dit is best wel fijn. Vooral omdat ik dus echt niet lenig ben.

Zondag
Ik sloot de week weer af met een dubbel. Ik ging eerst naar buiten voor een rondje hardlopen. Wat was het lekker weer! Er stond 4 x 5 min op het programma met 1,5 min wandelen tussendoor. Het ging echt heerlijk. Aan het einde voelde ik mijn knie een klein beetje maar ik kon er nog wel mee hardlopen.

Toen ik thuiskwam waren mijn spiertjes toch al lekker warm dus deed ik nog een full body thuisworkout. Ook dit ging best wel lekker ondanks dat het een best wel zware training is. Ik sloot de week in ieder geval met een voldaan gevoel af!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *