Fastturtle Road to Utrecht #8

Fastturtle Road to Utrecht #8

Wat een verschrikkelijk weer was het deze week. Ik hou echt niet van regen maar toch moest ik een training voor Utrecht door de regen rennen. Ik hoop dat het snel weer wat warmer wordt buiten.

Dinsdag
Vandaag ging ik weer naar de sportschool. De eerste sportschool training van de week is de aankomende 4 weken chest day. Best zwaar want deze spieren zijn nog best onderontwikkeld merk ik. Ook moest ik voor het eerst dropsets doen. Dat zie je ook op bovenstaande foto haha. Dit was ook erg zwaar. Het is wel een training die veel voldoening geeft als ie klaar is. Kwam helemaal vol energie thuis.

Donderdag
Op donderdag stond er weer een dubbele training op het programma. Eerst was het tijd voor de sportschool. Het was legday dus de beentjes werden heel erg goed aangepakt. Ook vandaag moest ik weer dropsets doen. Hierboven zie je me in actie tijdens een dropset bij de legpress. Ze zijn mega zwaar maar wel heel erg lekker.

Ook stond er een hardlooptraining op het programma. 6 x 1000m versnellen en tussendoor 250 meter lopen. Deze training had ik vorige week ook al gedaan. Deze week had ik het een stuk zwaarder want het regende onwijs hard. Ook voelde ik die oefeningen van legday nog heel erg goed in mijn benen. Toen ik thuis kwam voelde ik me wel echt een badass. Bijna een uur in de regen gerend!

Zaterdag
Voor de tweede keer in mijn schema voor Utrecht: een duurloop van 13,5 kilometer. Deze keer liep ik hem in Utrecht en niet in Limburg. Ik merk altijd dat ik een soort diesel ben. Het duurt een paar kilometer voordat ik er lekker in zit en het goed gaat. Ook nu was dat weer het geval. Na 3 kilometer zat ik er lekker in en conditioneel ging het super goed. Ik kreeg alleen op een gegeven moment last van mijn buik en wat kramp in mijn kuiten. Die kramp zal wel wat te maken hebben met leg day haha. Maar ondanks alles was dit een lekkere duurloop!

Zondag
Training 3 van deze week was op zondag. Het ging echt mega goed en het was ook lekker rustig in de sportschool. Zo heb ik rustig al mijn oefeningen kunnen doen. Ook kon ik hier en daar wat meer gewicht pakken dan de vorige keer. Wat vinden jullie van mijn nieuwe legging?

Deze week liep ik maar 2 keer. Ik heb een kleine spierblessure in mijn hamstring en daarom heb ik gekozen om deze week even wat rustiger aan te doen. Niks ernstigs maar heb er al een tijdje last van en het gaat nu nog niet echt weg. Daarnaast ga ik de week na een wedstrijd maar 2 keer lopen om beter te herstellen want ik merk altijd dat het best een aanslag op mijn lichaam is.

Hoe was jullie week?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *