Fastturtle Road to Utrecht #7

Fastturtle Road to Utrecht #7

Deze week was mijn allereerste echte werkweek. Ik was dus erg benieuwd hoe dat te combineren was met mijn trainingen voor de halve van Utrecht. Nou ik kan je vertellen dat, dat best goed ging! Lees je mee? 

Maandag
Ook was het deze week meteen tijd voor een nieuw trainingsschema. Eindelijk zit bovenstaand apparaat er weer in, de low row. Ik heb een tijdje een schouderblessure gehad en om te herstellen moest ik altijd deze oefening doen. Toen merkte ik al dat ik deze erg leuk vond. Ook zitten er nog meer leuke oefeningen bij, dus het schema is positief ontvangen. Na de training zat ik vol energie.

Dinsdag
Dinsdag was het direct tijd voor de tweede training van de week. Een nieuw schema is weer even wennen dus alles duurt iets langer nu weer. Ook is het weer uitzoeken hoeveel gewicht ik kan pakken per oefening. Bovenstaande oefening is ook nieuw. Bij deze voel je, je buikspieren echt enorm branden. Zo voel je in ieder geval wel dat je wat gedaan hebt.

Donderdag
Vandaag was het eindelijk tijd voor mijn allereerste hardlooptraining van 2017. Er stond een 4k tempoloop op het programma. Dit werden 3 kilometers. Mijn lichaam wilde wel maar omdat ik iets te snel gestart was, was mijn conditie iets minder. Uiteindelijk liep ik de 3k onder de 15 minuten dus dat was wel dikke prima. Met brandende longen deze training afgesloten.

Vrijdag
Na werk was het eerst tijd voor de laatste training in de sportschool van deze week. Deze ging best wel goed. Het is echt een training waarbij ik telkens wel merk dat ik meer gewicht kan pakken dan aan het begin dus dat is heel erg leuk om te merken.

Na de sportschool training ben ik ook nog naar buiten gegaan voor een rondje hardlopen. Yannick ging mee op de fiets zoals je ziet op de foto. De training was 1 kilometer inlopen en daarna 6 x 1000 meter versnellen. Tussendoor mocht ik steeds 250 meter lopen. Dit was heel zwaar maar het ging wel heel erg lekker. Sinds lange tijd niet zo’n fijne training gehad. Dit geeft wel motivatie voor de wedstrijd!

Liefs Jessica

PS. Zondag liep ik de kwart van Egmond. Hierover heb je maandag al alles kunnen lezen dus deze neem ik niet meer mee in deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *