Fastturtle Road to Utrecht #6

Fastturtle Road to Utrecht #6

Deze week liep even iets anders dan verwacht. Donderdag sportte ik voor de eerste keer en dit was niet vrijwillig. Ik was namelijk ziek aan het begin van de week. Aan het einde van de week nog steeds een beetje dus daarom heb ik mijn trainingen voor Utrecht aangepast.

Donderdag
Donderdag stond ik weer in de sportschool en was ik heel blij. De training ging niet perfect en ik voelde me nog steeds een beetje slap maar ik was er wel. Ik luisterde goed naar mijn lichaam en pakte af en toe wat minder gewicht dan de week ervoor. Zo kon ik de training goed afsluiten. Hardlopen heb ik maar overgeslagen, ik voelde me na de training namelijk niet perfect.

Vrijdag
Vandaag liep ik weer voor het eerst een rondje hard. Ik moest echt heel erg inkomen en aan het begin ging het ook niet zo lekker. Maar mijn lichaam werkt meestal als een diesel dus na 2 kilometer zat ik er wel lekker in. De rest van de training ging dan ook prima. Alleen mijn horloge deed een beetje raar en pakte de kilometers niet helemaal goed.

Ook stond ik weer in de sportschool. Ook dit ging erg lekker ondanks dat ik er de dag ervoor ook al stond. Ik kon dezelfde gewichten pakken als de week ervoor en merkte dat ik weer een beetje beter hersteld was van de griep die ik had.

Zaterdag
Laatste dag van 2016! Deze wilde ik natuurlijk goed afsluiten in de sportschool. En dat wilde wel meer mensen, het was echt mega druk. Toch heb ik lekker rustig en fijn mijn oefeningen af kunnen werken en hier en daar wat meer gewicht kunnen pakken dan de week ervoor. Ook wilde ik nog hardlopen maar overal waren mensen al bezig met vuurwerk. Ik hou niet per se super veel van vuurwerk dus deze heb ik maar geskipt.

Deze week iets minder gesport dan ik eigenlijk wilde maar ik ben ook de hele week ziek geweest. Volgende week ga ik dit weer oppakken.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *